(Foto) Brașovul INVADAT! Urși și o turmă de mistreți, aseară pe străzile din oraș

Last Updated on octombrie 13, 2017 Angajații Regiei Pădurilor Kronstadt au organizat zilele trecute o acțiune de alungare a animalelor sălbatice din oraș. Animalele nu s-au lăsat intimidate și au început să invadeze străzile. Urși, mistreți. Ce urmează?

Joi noapte pe strada Jepilor doi pui de urs au fost observaţi de localnici. Animalele ieşiseră să caute cel mai probabil de mâncare. Nu au fost însă agresive. Une chipaj de jandarmi s-a deplasat în zonă, dar ursuleţii dispăruseră deja probabil în pădure, informează adevarul.ro.

(Foto) Brașovul INVADAT! Urși și o turmă de mistreți, aseară pe străzile din oraș 1 (Foto) Brașovul INVADAT! Urși și o turmă de mistreți, aseară pe străzile din oraș 2

Nu doar urşii au venit azi-noapte în căutare de hrană, ci şi o turmă de mistreţi care a fost observată în Cartierul Astra. Autorităţile au recunoscut că există o problemă cu urşii şi mistreţii , iar reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt chiar au organizat o goană acum câteva zile pentru a le împinge pe animale cât mai sus în pădure.

Acţiunea se pare că nu a îndepărtat toate animele sălbatice. Braşovenii care observe astfel de prezenţe în apropierea zonelor locuite sunt rrugate să sune la 112 şi să nu se apropie de animale pentru a face poze.

Previous Story

Foto Brașov: „Este ora 7. Peste 90 de oameni zgribuliți și cu dosare albe în mâini mișună pe sub sigla scorojită pe care abia se mai distinge “Guvernul României – Instituția Prefectului – Serviciul Public …” (pe scurt, pașapoarte, permise de conducere și înmatriculări vehicule). Unii moțăie în mașini, cu motorul pornit – este octombrie și la Brașov a început să miroasă a iarnă”

Next Story

Brașov: „Atenție la șerpi în parcul Noua”. Atenție și la urși, mistreți. Ce mai urmează?