Brașov: „Atenție la șerpi în parcul Noua”. Atenție și la urși, mistreți. Ce mai urmează?

Last Updated on octombrie 13, 2017 Brașovul a ajuns locul preferat al animalelor sălbatice. Dacă joi seara am avut pate de urși și mistreți în Răcădău, acum au fost semnalați șerpi la Lacul Noua. Cel mai probabil inofensivi, șerpi de apă.

Pe Facebook, Adrian Diaconescu a postat o fotografie cu mesajul: „Atenție la șerpi în parcul Noua din Brașov. Vă recomand să nu mai stați la plajă pe iarbă”

Brașov: „Atenție la șerpi în parcul Noua”. Atenție și la urși, mistreți. Ce mai urmează? 1

Joi noapte pe strada Jepilor doi pui de urs au fost observaţi de localnici. Animalele ieşiseră să caute cel mai probabil de mâncare. Nu au fost însă agresive. Une chipaj de jandarmi s-a deplasat în zonă, dar ursuleţii dispăruseră deja probabil în pădure, informează adevarul.ro.

Brașov: „Atenție la șerpi în parcul Noua”. Atenție și la urși, mistreți. Ce mai urmează? 2 Brașov: „Atenție la șerpi în parcul Noua”. Atenție și la urși, mistreți. Ce mai urmează? 3

Nu doar urşii au venit azi-noapte în căutare de hrană, ci şi o turmă de mistreţi care a fost observată în Cartierul Astra. Autorităţile au recunoscut că există o problemă cu urşii şi mistreţii , iar reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt chiar au organizat o goană acum câteva zile pentru a le împinge pe animale cât mai sus în pădure.

Acţiunea se pare că nu a îndepărtat toate animele sălbatice. Braşovenii care observe astfel de prezenţe în apropierea zonelor locuite sunt rrugate să sune la 112 şi să nu se apropie de animale pentru a face poze.

Previous Story

(Foto) Brașovul INVADAT! Urși și o turmă de mistreți, aseară pe străzile din oraș

Next Story

RATBV a devenit operator regional și se pregătește de curse în localitățile învecinate!