Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău

Last Updated on octombrie 10, 2017 Locuitorii blocului de pe Strada Molidului din Braşov, care au fost evacuați după ce în fundaţia imobilului a fost descoperită o groapă adâncă de 4 metri şi jumătate, au fost cazați la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Noua.

O aripă a clădirii este destinată lor, iar camerele sunt cu câte două paturi, noptiere, un dulap şi baie proprie. Cei care locuiau singuri în blocul din Răcădău, sunt cazaţi în aceleaşi condiţii şi la Cămin, informează stiri.rttbrasov.ro

Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău 1

Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău 2 Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău 3

“Le-am oferit doar cazare, o parte din dumnealor au venit vineri, o parte au venit sâmbătă, au locuit pe timp de noapte şi ziua ocazional, însă am înţeles că au fost tot felul de întâlniri la bloc, deci pe parcursul zilei, dumnealor au fost mai degrabă acolo”, a explicat astăzi Georgeta Szekely, şef centru la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Locatarilor le-a fost pusă la dispoziţie şi o mică bucătărie, dotată cu frigider,aragaz şi o sală de mese. De toate acestea se bucură, deocamdată, gratuit, fără să ştie, în schimb, cât vor locui aici.

Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău 4 Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău 5

Între timp, blocul pe care l-au evacuat proprietarii, din cartierul Răcădău, este păzit de un echipaj al Poliţiei Locale. În perioada următoare se va stabili un program de acces al proprietarilor în locuinţe, dacă mai au nevoie să-şi ia obiecte personale. Zona în care a fost descoperită gaura din fundaţie este delimitată şi asigurată.

Groapa este destul de aproape de un bloc vecin, dar edilii dau asigurări că acest imobil se află în afara oricărui pericol.

Previous Story

Brașov: Pregătiri pentru cel mai mare târg pentru părinți și copii cu varste cuprinse între 0 și 7 ani

Next Story

Ești de acord? Aeroportul Brașov preluat de Aeroportul din Munchen