Ești de acord? Aeroportul Brașov preluat de Aeroportul din Munchen

Last Updated on octombrie 10, 2017 Mai vine o campanie electorală iar tema aeroportului este inepuizabilă. Consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, o soluţie de dezvoltare a Aeroportului Braşov. Aeroportul din Munchen să preia administrarea Aeroportului din Brașov.
Consilierul local uită că niciun politician local, de la Primărie sau Consiliul Județean, nu va renunța la administrarea Aeroportului și se va merge pe soluția câștigătoare de la Cluj, cu o societate comercială aflată în subordinea Consiliului Județean.

„Aeroportul de la Munchen este singurul de 5 stele din Europa, iar anual este folosit de 52 de milioane de pasageri. Acum au în plan amenajarea celei de-a treia piste, ceea ce va permite atingerea unui trafic de 65 de milioane de pasageri în fiecare an.

Ești de acord? Aeroportul Brașov preluat de Aeroportul din Munchen 1

Până acum nu a avut până acum o politică de dezvoltare europeană, iar odată cu înfiinţarea, în acest an, a companiei Munchen Internaţional Airport se urmăreşte această strategie. Compania germană nu poate realiza investiţii în dezvoltarea unor investiţii, însă pot veni la Braşov cu expertiză şi operare”, a precizat alesul local citat de bzb.ro.

De altfel, acesta a precizat că în cursul acestei săptămâni, reprezentanţii FDGR din Consiliul Judeţean Braşov vor discuta cu preşedintele Adrian Veştea despre posibilitatea efectuării unei vizite la Braşov a conducerii companiei germane, în vederea unei discuţii oficiale.

Previous Story

Foto Brașov: Vezi unde sunt cazați locatarii evacuați din blocul care stă să se prăbușească în Răcădău

Next Story

Brașov: „Bulevardul 15 Noiembrie e deja blocat în zona Centrului Civic. Și încă nu e gata mall-ul (AFI de la Hidro). Să vedeți apoi ce-o să fie aici!”