Foto Brașov: Un pic de zăpadă și avem drumuri blocate!

Last Updated on octombrie 30, 2017 Semne rele pentru Brașov în iarna care urmează. Luni dimineață a nins un pic și Predealul a fost blocat. Pe Pârâul Rece – Râșnov nu s-a putut circula. La Bran – Fundata s-a circulat foarte greu, un Tir a ieșit de pe drum.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal) şi pe DN1A (Văleni, Cheia, Săcele) ninge uşor, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu un strat subţire de zăpadă, iar traficul la această oră este intens pe aceste tronsoane de drum. Recomandăm astfel conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovSar Kyy a postta o fotografie cu mesajul:  Evitați Râșnov – Predeal, blocat tot. Un Tir a rămas blocat.

Foto Brașov: Un pic de zăpadă și avem drumuri blocate! 1

Coco Matteo Urcarea spre Fundata după semafor 07:35

Foto Brașov: Un pic de zăpadă și avem drumuri blocate! 2

Foto Brașov: Un pic de zăpadă și avem drumuri blocate! 3

Catalin Voinescu 7.26 Bran-Rasnov. Se circula destul de greu.(40-50km/h)

Foto Brașov: Un pic de zăpadă și avem drumuri blocate! 4

Revenim cu detalii!

 

Previous Story

Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, lângă Profi!

Next Story

Brașov: Cine poluează mai mult? 100 de autobuze disel noi sau grătarele cu mici de la Ceasu Rău? Vezi ce spune primarul George Scripcaru: