(Foto) Accident Brașov: Două persoane de pe motocicletă rănite. „Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea”

Last Updated on octombrie 13, 2017 Un motociclist și o pasageră au fost răniți joi seara in fata la liceul Hidro, strada Iuliu Maniu. Fata se pare că este în stare gravă. Joi dimineață, o dubiță a intrat direct prin benzinăria Petrom din Bartolomeu și s-a oprit într-un zid.

Pe Grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAdi Arusti a postat fotografii cu mesajul:  „Accident cu victime din cate se pare in Bartolomeu la Petrom..se circula bine!neacordare de prioritate si incalcarea marcajului longitudinal dublu continu la iesirea din Peco!!”

(Foto) Accident Brașov: Două persoane de pe motocicletă rănite. „Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea” 1 (Foto) Accident Brașov: Două persoane de pe motocicletă rănite. „Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea” 2 (Foto) Accident Brașov: Două persoane de pe motocicletă rănite. „Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea” 3

Alexandru Savu: Accident pe Calea Făgărașului la Peco Petrom. O dubiță și un Opel Astra. Dubița a trecut prin Peco și s-a oprit într-un gard sau zid.

 

Tot pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAlexandra Chiriac Anton a scris: „Accident moto in fata la liceul Hidro, strada Iuliu Maniu ( in stația de autobuz). Circulație îngreunată!”

(Foto) Accident Brașov: Două persoane de pe motocicletă rănite. „Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea” 4

Mya Bălan Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea .Soferul se indrepta spre ambulanta pe picioarele lui
Florin Davidescu Erau 2 pe motor? Sper ca simt in regula amândoi
Mya Bălan El parea in regula … De fata nu stiu ce sa spun
Previous Story

Aeroportul Brașov. Radu Hossu: „În urma discuțiilor avute cu primarul George Scripcaru și cu prefectul Marian Rasaliu vă pot furniza următoarele informații legate de întâlnirea cu subiectul principal aeroportul”:

Next Story

Foto Brașov: „Este ora 7. Peste 90 de oameni zgribuliți și cu dosare albe în mâini mișună pe sub sigla scorojită pe care abia se mai distinge “Guvernul României – Instituția Prefectului – Serviciul Public …” (pe scurt, pașapoarte, permise de conducere și înmatriculări vehicule). Unii moțăie în mașini, cu motorul pornit – este octombrie și la Brașov a început să miroasă a iarnă”