Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România

Last Updated on octombrie 5, 2017 Superland Brașov, cel mai mare parc de distracții pentru copii din România, se pregătește de deschidere. Valoarea investițiilor a ajuns la 10 milioane de euro!

Pe Facebook, Superland a scris: „17,000 mp de poveste! Superland își va deschide porțile la finalul anului 2017, după o investiție de peste 10 milioane de euro. Vei explora zonele de joacă, cele de relaxare sau zona de cumpărături pentru o experiență memorabilă împreună cu familia ta!”

Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România 1

Recent, Florin Păunescu, administratorul companiei dezvoltatoare, declara pentru bizbrasov.ro: „Intenția noastră este să deschidem la mijlocul lunii noiembrie”.

Compania a demarat o campanie de recrutări, încercând să angajeze 120 de persoane, din care 60 sunt doar îngrijitorii de copii. Compania estimase o valoare a investiției de cinci milioane de euro, dar ulterior valoarea acesteia a crescut până la aproximativ opt milioane de euro. „În principiu, vor fi create peste 220 de locuri de muncă, având în vedere că vor fi 50 de magazine care vor avea personal propriu, aceștia alăturându-se celor 120 de angajați ai noștri”, a explicat Păunescu.

Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România 2 Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România 3 Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România 4

SUPERLAND are ca principală misiune joaca și consumarea energiei copiilor cu vârsta de până la 12 ani în timp ce părinții se pot relaxa sau practica alte activități. La SUPERLAND, aceste activități ale copiilor sunt împachetate într-o ambianță sigură, curată, controlată climatic și supervizată, pentru a face exerciții și a se distra în timp ce le este stimulată imaginația și sunt provocați fizic. 

Parcul de distracții se bazează pe premisa că, daca așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginația, aceștia se vor distra. De asemenea, își vor dezvolta abilitățile motorii de bază, aptitudinile sociale și tonusul muscular în timp ce părinții se pot bucura de o strânsă interacțiune cu copiii lor într-un mediu sigur și stimulator. 

Previous Story

Brașov: Măsură drastică pentru rezolvarea blocajelor spre mall-ul Coresi. Primăria a început demolări

Next Story

Brașov: „Domnule Teodor Batar, as vrea sa va multumesc public pentru postarea dumneavoastră si pentru ca ati avut grija de bicicleta micului meu”