Brașov: „Domnule Teodor Batar, as vrea sa va multumesc public pentru postarea dumneavoastră si pentru ca ati avut grija de bicicleta micului meu”

Last Updated on octombrie 5, 2017 Un brasovean a găsit o bicicletă în parcul Tractorul și a pus un anunț pe Facebook. Proprietarul a fost găsit iar acesta i-a transmis un mesaj de mulțumire.

Pe Facebook, Andreea Maria Craciun a scris: „Domnule Teodor Batar, as vrea sa va multumesc public pentru postarea dumneavoastră si pentru ca ati avut grija de bicicleta micului meu. De asemenea, doresc să le mulțumesc si celor aproape 600 de oameni care au distribuit postarea si au facut ca anunțul sa ajunga la noi. Sa vi se întoarcă inzecit binele făcut!”

Teodor Batar: Gasita in parcul Tractorul Brasov in aceasta seara, 01 oct.2017. Ajutati-ma sa gasim micul proprietar.
Brașov: „Domnule Teodor Batar, as vrea sa va multumesc public pentru postarea dumneavoastră si pentru ca ati avut grija de bicicleta micului meu” 1
 Astăzi la ora 17.30 am predat bicicleta părintilor și țin să mulțumesc tuturor celor 596 oameni de omenie care au distribuit acest link și au făcut posibilă găsirea păgubașului! Respect!
Revenim cu detalii!
Previous Story

Brașov: Superland, anunț de ultimă oră de la cel mai mare parc de distracții din România

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: Fată lovit pe trecerea de pietoni, lângă mall-ul Coresi. Alți doi pietoni au fost loviți pe trecere