Brașov: „RAT” la Zărneşti, cu un autobuz al Primăriei, cumpărat cu 662.000 de lei

Last Updated on octombrie 17, 2017 Autoritățile locale din Zărnești au achiziționat un autobuz nou pentru transportul în comun intern. Autobuzul a fost achiziționat în urma unei licitații publice prin sistem de leasing financiar pe o perioadă de 60 de luni.

La licitație au participat 2 firme, oferta câştigătoare fiind a societăţii Anadolu Automobil ROM SRL din Ciolpani. Faţă de valoarea estimată, de 999.300 de lei fără TVA, aceasta a venit cu o ofertă de 662.532,12 lei pentru tipul de autobuz solicitat de către edilii zărneşteni, informează bzb.ro

Brașov: „RAT” la Zărneşti, cu un autobuz al Primăriei, cumpărat cu 662.000 de lei 1

În conformitate cu contractul semnat, pe perioada garanţiei oferite va fi asigurat şi service-ul, iar pentru o perioadă de 5 ani, ar urma să fie oferite în preţul autovehiculului şi serviciile de asigurare CASCO şi RCA.

Asigurarea CASCO va acorda despăgubiri pentur vandalism, avarii în staţionare sau în mers, franciză zero, conform condiţiilor de asigurare pe teritoriul României. La finalul perioadei de leasing de 60 de luni, Primăria va dobândi dreptul de proprietate asupra sa.

Previous Story

(Video) Brașov: Unul dintre urşii gunoieri a fost capturat. Altul a coborât din nou în Răcădău

Next Story

Brașov: ATENȚIE! 200 de cazuri de rujeolă, într-o singură lună