(Video) Brașov: Unul dintre urşii gunoieri a fost capturat. Altul a coborât din nou în Răcădău

Last Updated on octombrie 17, 2017 Angajaţii Regiei Pădurilor Kronstadt au reusit saptamana trecuta sa prinda unul dintre ursii care se hranea din containerele de gunoi de pe Strada Jepilor. Acum animalul a fost relocat în adâncul pădurii şi este monitorizat prin GPS. Un alt urs a fost filmat luni noapte în Răcădău, potrivit newsbv.ro.

Animalul capturat vineri noaptea de angajaţii Regiei Kronstadt era o ursoaică de circa 150 de kilograme, în vârstă de 4 ani, informeaza rttbrasov.ro

„Pe acest urs a fost montat un colar gps putem să monitorizăm şi să vedem unde se află în orice moment, a fost departe dus, în fond forestier”, a explicat astăzi Cosmin Didă, responsabil Compartiment Vânătoare la Regia Locală a Pădurilor Kronstadt.

(Video) Brașov: Unul dintre urşii gunoieri a fost capturat. Altul a coborât din nou în Răcădău 1

Cuşca cu care a fost prins ursul va mai rămâne în zonă cel puţin o săptămână, spun reprezentanţii Regiei, având în vedere că în zonă mai apare un urs. Oamenii nici nu se mai tem de Moş Martin, având în vedere că le e oaspete frecvent.

În cartier, însă, obişnuiesc să vină şi mistreţii, pe care angajaţii Regiei Pădurilor  speră să-i îndepărteze de oraş printr-o nouă goană de împingere

Vezi aici Video cu ursul de luni seara postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Previous Story

Accident Brașov. Motociclist rănit pe drumul spre Poiană, la Belvedere

Next Story

Brașov: „RAT” la Zărneşti, cu un autobuz al Primăriei, cumpărat cu 662.000 de lei