Brașov: Noaptea Albă a Galeriilor la mall-ul Coresi. Mergi gratis cu UBER. Vezi cum:

Last Updated on octombrie 5, 2017 Vineri, 6 octombrie, la Coresi Shopping Resort are loc Noaptea Albă a Galeriilor Brașov unde ești invitat să descoperi studioul RadioCoresi! Cubul de sticlă devine spațiul perfect pentru arta contemporană și urbană din Brașov!

„Coresi Shopping Resort devine pe 6 octombrie un obiectiv de neratat pe harta Noaptea Albă a Galeriilor de Artă! Colegii noștri, Ştefan Cojocaru și Razvan Stroe, au pregătit o ediție specială, live, #RadioCoresi la care te invită până după miezul nopții. Este provocarea noastră pentru tine acum când studioul se va transforma într-un spațiu alternativ de artă urbană.

Brașov: Noaptea Albă a Galeriilor la mall-ul Coresi. Mergi gratis cu UBER. Vezi cum: 1

Te așteptăm vineri să descoperi în studioul #Coresi expoziția de ilustrație din cadrul AMURAL Festival Vizual, dar și instalația interactivă semnată de Mihai Barbu și Mihai Chițu despre care cei doi artiști ne dezvăluie:“omul din cub este limitat, dar prezintă caracteristici umane care îi pot schimba condiția”!

În Noaptea albă a galeriilor de artă ți-am pregătit și o surpriză: vino gratuit la Coresi cu Uber. Mecanismul e simplu: fă-ți cont pe aplicaţia Uber.com/App, introdu codul promoțional #coresibv și ai prima cursă gratuită, în limita a 15 lei!

Hai cu toți prietenii să ne bucurăm împreună de Noaptea Albă a Galeriilor la Coresi”, anunță organizatorii.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru îi bagă în ședință pe parlamentari

Next Story

Brașov: Vineri, in direct pe Digisport si Dolcesport, Corona va juca in compania echipei antrenate de Gheorghe Tadici