Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru îi bagă în ședință pe parlamentari

Last Updated on octombrie 5, 2017 Primarul George Scripcaru a preluat inițiativa construirii Aeroportului după ce președintele Consiliului Județean se ocupă de birocrație. Primarul a reușit să convingă Sibiul și Mureșul să sprijine construcția Aeroportului și să-l declare de importanță regională.
Mai mult, Scripcaru le-a transmis câte o scrisoare parlamentarilor din Brașov, precum și prefectului Marian Rasaliu, prin care le solicită sprijinul în realizarea aeroportului Brașov-Ghimbav și includerea acestui proiect în Masterplanul General de Transport.

Potrivit mytex.ro, Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, îi invită pe parlamentarii de Brașov și pe primarii implicați în realizarea aeroportului de la Ghimbav la o întâlnire pe această temă.

Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru îi bagă în ședință pe parlamentari 1

În cadrul ședinței Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru, s-a votat în unanimitate, ca aeroportul Brașov Ghimbav să fie declarat proiect de interes regional. Factori importanți în realizarea acestui proiect, respectiv Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov, vor prezenta informații despre stadiul actual al proiectulu aeroportului și vor fi purtate discuții pe tema includerii acestui proiect in Masterplanul General de Transport.

„Am luat act de această decizie a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru și am decis organizarea unei întâlniri la Prefectura Brașov cu toți factorii implicați în acest proiect important pentru județul nostru. Toate forțele politice ar trebui să sprijine demersul, pentru că acest obiectiv atât de important pentru Brașov, dar și pentru România, trebuie realizat cât mai repede cu putință.

În acest sens, i-am invitat pe toți parlamentarii de Brașov și pe primarii localităților, care ar putea contribui la construirea aeroportului Brașov-Ghimbav. Pentru mine aeroportul reprezintă o prioritate și o să susțin orice inițiativă care duce la dezvoltarea județului. Instituția Prefectului a mai organizat astfel de întruniri, tocmai pentru a urgenta derularea unor proiecte importante, cum ar fi construirea unui nou spital’’, a declarat prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

Întâlnirea cu parlamentarii și ceilalți factori implicați va avea loc vineri, 13 octombrie, la Prefectură.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Fată lovit pe trecerea de pietoni, lângă mall-ul Coresi. Alți doi pietoni au fost loviți pe trecere

Next Story

Brașov: Noaptea Albă a Galeriilor la mall-ul Coresi. Mergi gratis cu UBER. Vezi cum: