(Foto) O nouă florărie în Brașov cu flori de la Codlea

Last Updated on octombrie 2, 2017 Brașovenii sunt invitați la o nouă florărie, pe strada strada Lungă 218, vizavi de Comisariatul Armatei. Florile sunt aduse de la Codlea.

Pe Facebook, Erwin Albu a adăugat fotografii cu mesajul: „O duminică superbă la Florăria eral Codlea Nr. 2 , Brașov, strada Lungă 218, vizavi de Comisariatul Armatei!

Ușor de găsit, ușor de oprit, ușor de cumpărat flori și cadouri. QUICK SHOP&GO! De săptămâna viitoare începem din plin. Cu reduceri speciale și surprize pentru bicicliști și cei aflați la plimbare cu patrupedul.

(Foto) O nouă florărie în Brașov cu flori de la Codlea 1 (Foto) O nouă florărie în Brașov cu flori de la Codlea 2 (Foto) O nouă florărie în Brașov cu flori de la Codlea 3 (Foto) O nouă florărie în Brașov cu flori de la Codlea 4

De la început de septembrie am deschis și la Codlea și vă așteptăm cu minunății floristice și cadouri chic chiar în centru, pe strada Lungă 101. Orice floare cumpărată de la noi contribuie la noi investiții în renașterea producției floristice din fostul oraș al florilor, Codlea.”

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „Brașov, trezește-te! Uite că se poate! Se construiește un nou spital de concepție modernă, se închid clădirile celui vechi, e de acord și Ministerul Sănătății…”

Next Story

(Foto/Video) Brașov: Un taxi a EXPLODAT în trafic! „3 explozii, una mare 2 mici ”