Video Brașov: Pământul din Şchei o ia la vale. Un zid a ăzut peste o casă!

Last Updated on septembrie 26, 2017 Probleme mari pe strada Traian Moşoiu din Șchei. Un zid de sprijin al unui deal s-a prăbușit peste casa unui brașovean. Pe această stradă, în 2016, Primăria a efectuat lucrări la stradă dar spune că nu a intervenit și la zidul de sprijin.

„Noi am intervenit încă de duminică, după ce s-a produs alunecarea de teren. Zona a fost semnalizată şi au fost înlăturate blocurile de beton care au s-au dislocat. De asemenea, pentru a proteja proprietăţile afectate, au fost puşi saci cu nisip, pentru a nu fi afectate construcţiile care au intrare la strada Piatra Mare.

Video Brașov: Pământul din Şchei o ia la vale. Un zid a ăzut peste o casă! 1

Totodată va trebui să stabilim şi dacă respectivele ziduri sunt pe proprietatea noastră sau sunt proprietate privată. Dacă e proprietatea noastră, va trebui să găsim o soluţie de remediere a situaţiei. Dacă e vorba de un teren privat, împreună cu proprietarii vom căuta o modalitate de consolidare a terenului”, a declarat viceprimarul Braşovului, Laszlo Barabas citat de bzb.ro.

Acesta a mai spus că anul trecut, când strada Traian Moşoiu a fost în reparaţii, nu au fost efectuate intervenţii la zidul de sprijin cu au fost efectuate lucrări doar la pavaj şi la canalizarea pluvială.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Aeroportul Brașov. „Cumnata mea ajunsese în Spania și eu eram încă pe Valea Prahovei”. Plusuri și minusuri de la protest

Next Story

(Foto) Accident Brașov: „Taximetrist si taximetrista! Vinovatul e ea. Am auzit bubuitura din birou, a fost groaznic!”