Video Brașov: Au turnat asfalt în jurul mașinii parcate. Mașina cu numere de București

Last Updated on septembrie 7, 2017 O porțiune din strada Ciprian Porumbescu din Brașov va rămâne neasfaltată după ce un șofer a ignorat avertizările muncitorilor și nu și–a mutat mașina din fața casei. Mașina a suferit și mici daune din cauza utilajului de asfaltare.

Când muncitorii au început să asfalteze au găsit mașina cu numere de București parcată lângă trotuar. Degeaba au pierdut ore în șir să dea de proprietarul mașinii. Nu a fost de găsit, așa că asfaltarea s-a făcut de jur împrejurul mașinii, scrie click.ro

Video Brașov: Au turnat asfalt în jurul mașinii parcate. Mașina cu numere de București 1

Cu siguranță că șoferul bucureștean nu va mai ignora pe viitor afișele și își va aduce aminte de incident, mai ales că va plăti ceva bănuți pentru repararea zgârieturilor produse de mașina de asfaltat.

Vezi video aici:

Muncitorii au anunțat că în următoarele zile vor reveni asupra străzii Ciprian Porumbescu din Brașov pentru a „rezolva” și locul în care a fost parcată mașina.

Previous Story

„6 Septembrie 2017. Primaria Brasov. Cei care apucă să își facă programare sunt norocoși….Ceilalți care nu știu că aceste programări se fac cu două luni înainte vin cu noaptea în cap și stau la coadă în fața primariei. Însă coada nu e pentru a depune dosarul”

Next Story

ÎNCEPE! Oktoberfest Brașov: Ești pregătit? „Doar câteva ore ne despart de parada Oktooooooberfest!  Pe muzica fanfarei Burzenland, artiști și invitați speciali vor defila pe traseul”: