„6 Septembrie 2017. Primaria Brasov. Cei care apucă să își facă programare sunt norocoși….Ceilalți care nu știu că aceste programări se fac cu două luni înainte vin cu noaptea în cap și stau la coadă în fața primariei. Însă coada nu e pentru a depune dosarul”

Last Updated on septembrie 6, 2017 Brașovenii continuă să stea la cozi la Primărie ca să-și schimbe buletinul. La iarnă tot așa va fi?

Pe Facebook, Marian Sdrăilă a postat o fotografie cu mesajul: „6 Septembrie 2017. Primaria Brasov. Se pare că sistemul cu programările on-line pentru schimbarea actului de identitate nu prea funcționează. Cei care apucă să își facă programare sunt norocoși.

„6 Septembrie 2017. Primaria Brasov. Cei care apucă să își facă programare sunt norocoși....Ceilalți care nu știu că aceste programări se fac cu două luni înainte vin cu noaptea în cap și stau la coadă în fața primariei. Însă coada nu e pentru a depune dosarul” 1

Ceilalți care nu știu că aceste programări se fac cu două luni înainte și care probabil din diferite motive sunt nevoiți să schimbe actul de identitate mai repede vin cu noaptea în cap și stau la coadă în fața primariei. Însă coada nu e pentru a depune dosarul ci pentru a prinde unul din cele 120 de bonuri cu număr de ordine.

Partea bună e că cineva face o listă in fiecare dimineață iar bonurile se dau in ordinea listei. Deci practic, faci o programare pentru o altă programare, de data asta offline. Se poate și mai rău dar totuși mă întreb oare în ce țară europeană se mai întâmplă treaba asta?”

Previous Story

(Foto) „Just WOW”. Cum arată Oktoberfest Brașov înainte de deschidere. Liniile RATBV 5, 14, 24 și 28 vor circula pe un traseu deviat

Next Story

Video Brașov: Au turnat asfalt în jurul mașinii parcate. Mașina cu numere de București