„Street Food Festival, Puteti sa-mi spuneti ce s-a intamplat in Brasov? Desi a trecut atata timp, a ramas inceand chiar de a doua zi, dupa ce v-ati strans tarabele, un miros ingrozitor, care vine din padure, chiar deasupra aleii de sub Tampa”

Last Updated on septembrie 19, 2017 O brașoveancă reclamă faptul că pe Aleea de sub Tâmpa miroase îngrozitor. Ea i-a luat la întrebări pe cei care au organizat Street Food Festival, chiar dacă a trecut ceva timp de la organizarea festivalului.

Pe pagina de Facebook Street Food Festival, Mag Da  a scris: „Puteti sa-mi spuneti ce s-a intamplat in Brasov?
Desi a trecut atata timp, a ramas inceand chiar de a doua zi, dupa ce v-ati strans tarabele, un miros ingrozitor, care vine din padure, chiar deasupra aleii de sub Tampa.

„Street Food Festival, Puteti sa-mi spuneti ce s-a intamplat in Brasov? Desi a trecut atata timp, a ramas inceand chiar de a doua zi, dupa ce v-ati strans tarabele, un miros ingrozitor, care vine din padure, chiar deasupra aleii de sub Tampa” 1

Mai multa lume care vine zilnic in parc, crede, inclusiv eu, ca ati aruncat mancare stricata in padure. Dupa cum miroase as spune ca fructe de mare. Sa speram ca pe viitor edilii Brasovului vor interzice asemenea evenimente intr-un parc rezervatie naturala”.

Previous Story

ALERTĂ! Brașov: Cod galben de furtună!

Next Story

Brașov: Măsuri rapide luate în ultima seară de Oktoberfest din cauza furtunii