RESPECT! „Un foarte bun prieten și-a lăsat toată viața lui de la București, prieteni, confort și planuri, și a devenit învățător pentru elevii dintr-o localitate fără viitor de pe lângă Brașov. Cred că astfel de gesturi duc România înainte …”

Last Updated on septembrie 11, 2017 Pe timpul lui Ceaușescu, era bătălie mare la repartiție: să nu te trimită într-o localitate uitată de lume, imediat după absolvirea unei facultăți. După Revoluție „trendul” s-a păstrat. Există și excepții, un tânăr din București alegând să meargă într-o localitate de lângă Brașov pentru a preda.

Edmond Niculușcă: „Un foarte bun prieten și-a lăsat toată viața lui de la București, prieteni, confort și planuri, și a devenit învățător pentru elevii dintr-o localitate fără viitor de pe lângă Brașov.

RESPECT! „Un foarte bun prieten și-a lăsat toată viața lui de la București, prieteni, confort și planuri, și a devenit învățător pentru elevii dintr-o localitate fără viitor de pe lângă Brașov. Cred că astfel de gesturi duc România înainte ...” 1

Cred că astfel de gesturi duc România înainte. Ca să câștigăm bătălia trebuie să ne ducem luptele microscopic, toți cei nemulțumiți, dar în fiecare zi. Poate că asta e vocația generației noastre”.

Mircea Kivu Amendament: daca omul isi indeplineste misiunea, localitatea nu poate fi “fara viitor”.

Gilea George Si eu am o prietena care a inceput aceeasi aventura, la clasa 0, intr-o scoala din Ferentari (aceeasi poveste, cu lasat job pe multi bani la corporatie). Hai ca ne adunam!

Previous Story

FELICITĂRI! 4 jandarmi din Brașov au escaladat cel mai înalt vârf muntos din Vestul Europei

Next Story

Brașov: Au început cursurile și la Școala Profesională Germană Kronstadt. „In anul scolar 2017-2018, SPGK are peste 800 de elevi care se vor pregati pentru o meserie de viitor”