RAT Brașov somată să pună autobuze la dispoziția celor care merg la Oktoberfest! „Turiștii veniți se plâng de oferta precară de transport public la eveniment”

Last Updated on septembrie 14, 2017 Consilierul Local Cristian Macedonschi, face un apel către conducerea RAT Brașov și către toate firmele de taximetrie din Brașov, pentru a suplimenta mijloacele de transport înspre dar în special dinspre zona fostului Stadion Municipal în intervalul orar 22-24, în perioada desfășurării Oktoberfest Brașov.

În urma nenumăratelor sesizari primite, atât din partea brașovenilor cât și a turiștilor, consilierul local Cristian Macedonschi a declarat:

RAT Brașov somată să pună autobuze la dispoziția celor care merg la Oktoberfest! „Turiștii veniți se plâng de oferta precară de transport public la eveniment" 1

“Fac un apel public atât către conducerea RAT Brașov, cât și către toate companiile de taximetrie din Brașov de a suplimenta mijloacele de transport din zona fostului Stadion Municipal în intervalul orar 22-24, în perioada desfășurării Oktoberfest Brașov pentru ca să ajungă turiștii și brașoveni cu bine la destinație.

Am primit nenumărate apeluri din partea brașovenilor și a turiștilor privind lipsa de mijloace de transport existente în intervalul orar 22-24, în calitate de membru al comisiei de servicii publice, consider că trebuie să încurajăm folosirea transportului public către evenimente precum Oktoberfest Brașov.

Țin să menționez că această situație nu face o reclamă pozitivă municipiului Brașov, care are cel mai mare eveniment din țară, iar turiștii veniți se plâng de oferta precară de transport public la eveniment.”

Soluția propusă de acesta ar fi creșterea numărului de autobuze in acel interval atât de la gară, cât și din cartierul Steagu și Livada Poștei pentru suplimentarea curselor pentru acest interval orar.”

Previous Story

(Foto) „Primaria Brasov, Poliția Brasov. … ne trezim si noi in dimineața asta???? 30 min din Piața Unirii până la Maternitatea Brasov. … str. Bailor blocată, Prundului blocată… pentru ca se doarme încă. .. Trezirea s-a terminat vacanța”

Next Story

Brașov. Brutăria Două Mâini: „Iată că se apropie din nou ziua mult așteptată de VINERI, când veți putea cumpăra pâine aburindă, rumenă și foarte sănătoasă”