Brașov. Brutăria Două Mâini: „Iată că se apropie din nou ziua mult așteptată de VINERI, când veți putea cumpăra pâine aburindă, rumenă și foarte sănătoasă”

Last Updated on septembrie 14, 2017 Dacă vrei să cumperi o pâine sănătoasă poți încerca și de la Brutăria două Măini. Pe Facebook, Brutăria Două Mâini a scris: „Iată că se apropie din nou ziua mult așteptată de VINERI, când veți putea cumpăra pâine aburindă, rumenă și foarte sănătoasă, de la Pasiune pentru Viata, strada Traian 55. O livrăm VINERI, 15 septembrie, după ora 14:00, cu singura condiție să faceți COMANDĂ de astăzi, joi, 14 septembrie. Așteptăm precomenzile voastre prin mesaj privat pe această pagină: Brutăria Două Mâini; sau la nr de telefon 0765 436 609.

Vă mulțumim tuturor pentru zecile de comenzi pe care le faceți, e o încântare pentru noi să vedem cât de interesați sunt oamenii de varianta sănătoasă a pâinii cu gust!
Așadar, puteți comanda pâine neagră cu maia sălbatică, la 8 LEI, sau pâine albă cu maia sălbatică la 5 LEI bucata.

Brașov. Brutăria Două Mâini: „Iată că se apropie din nou ziua mult așteptată de VINERI, când veți putea cumpăra pâine aburindă, rumenă și foarte sănătoasă” 1

Nu uitați însă, multe alte feluri de pâine vă așteaptă la Brutăria două mâini, de la ciabatte cu arome italienești, la pâinică rumenă cu semințe. Vă așteptăm cu drag într-o vizită la Săcele, strada Bunloc nr 1!”

Previous Story

RAT Brașov somată să pună autobuze la dispoziția celor care merg la Oktoberfest! „Turiștii veniți se plâng de oferta precară de transport public la eveniment”

Next Story

Brașov: Târg de locuri de muncă, azi și mâine, la Casa Armatei cu 60 de companii. Vezi în ce domenii vor fi locuri de muncă disponibile: