Protest Aeroport Brașov: „As veni si eu duminica cu un troller dupa mine … ca si cum as fi Cleopatra, fata lui Pavel Stratan, dar cum nu ma pot teleporta pana in Brasov, indemn toti prietenii din lista mea de Facebook sa mearga la PROTEST!”

Last Updated on septembrie 21, 2017 Duminică, brașovenii sunt așteptați la un miting de susținere al Aeroportului Brașov. Săptămâna trecută, susținătorii autostrăzii Moldova – Transilvania au plecat în marș cu mașinile pe viitorul traseu, Ungheni – Iași – Târgu Mureș. Cine nu face gălăgie nu câștigă.

Pe Facebook, Sanziana Nicolae a scris: „As veni si eu Duminica in fata Prefecturii cu un troller dupa mine … ca si cum as fi Cleopatra , fata lui Pavel Stratan , dar cum nu ma pot teleporta pana in Brasov , indemn toti prietenii din lista mea de facebook sa mearga la PROTEST!

Protest Aeroport Brașov: „As veni si eu duminica cu un troller dupa mine ... ca si cum as fi Cleopatra, fata lui Pavel Stratan, dar cum nu ma pot teleporta pana in Brasov, indemn toti prietenii din lista mea de Facebook sa mearga la PROTEST!” 1

Meritam un aeroport… BRASOVUL VREA AEROPORT ! Chiar as avea de povestit multe lucruri faine , cum promovez Romania si in primul rand BRASOV tuturor clientilor mei care viziteaza salonul unde lucrez in OXFORD … #BRASOVMERITAAEROPORT ,

sper ca il vom avea , imi doresc si sper din suflet ca in momentul un care ma intorc acasa pentru totdeauna sa nu mai fiu nevoita sa zbor pe aeroportul Bucuresti!”

Pe Facebook, organizatorul protestului,  Vrem Aeroport la Brasov a scris: „Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm! – Cam așa ar suna un cântec de protest dacă ar fi să ne adunăm să ne arătăm nemulțumirea (și o facem!) față de autoritățile locale, județene, naționale, care nu mai contenesc să ne ofere promisiuni că aeroportul se va face.

 

Vrei să-ți arăți nemulțumirea față de faptul că nu avem aeroport la Brașov? Hai cu un Troller (un bagaj din ăla cu roți, de-l tragi prin aeroport pe la alții prin oraș) la Prefectura Terminalul de Plecare definitivă Brașov, duminică la ora 18.00.

Zborul nostru la joasă altitudine trebuie să ofere turbulențe factorilor de decizie naționali și locali, pentru că prea liniștiți stau ei în scaunele lor. Să li se aprindă becul “puneți-vă centura de siguranță”, trebuie să înțeleagă că trebuie să facă demersuri urgente pentru că Aeroportul Brașov să nu mai fie doar un vis. Un vis de care constant își bat joc și de care se folosesc doar în campania electorală.

Dacă vii acolo, vei primi un bilet de îmbarcare în primul zbor de pe aeroportul nostru Brașovean, făcut special de organizatorii acestui “zbor-eveniment” 😉

Apropos, ca să fie zborul plăcut pentru pasagerii nemulțumiți, nu sunt invitați membrii marcanți ai niciunui partid care a fost până în acest moment la guvernare în ultimii 10 ani. Deci NU NU PNL, NU NU PSD (ăștia fac pe opoziția la Brașov cu tupeu, ei fiind decizionali la București. Cât tupeu jegos) NU NU ALDE, PMP, UDMR. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Invită-ți prietenii la eveniment și distribuie evenimentul!
Vezi aici cum arată acum Aeroportul Brașov:

Sinteză:

– Duminică, 24.09.2017, ora 18.00, Prefectura Brașov;
– Tu și un bagaj de aeroport;
– De restul ne ocupăm noi”.

Previous Story

„Nu știu cum e în alte locuri dar la Brașov a fost destul încât să inunde o parte din oraș. La un moment dat bătea vântul așa tare că am crezut că ne dă cu mașina afară de pe stradă. A început să ”

Next Story

NOU! Hyperion. De la Brașov la București cu doar 30 de lei și în doar două ore și jumătate