Marius Vintilă: „Azi în gară la Brașov. De la biroul de informații, prin difuzorul vechi, obișnuitele lătrături, de fiecare dată cînd un turist se însfioșea pe la geam să își afle drumul. Nu mă pot abține și … ”

Last Updated on septembrie 17, 2017 Gara Brașov continuă să „impresioneze” în  continuare pe cei care sunt în trecere prin frumosul nostru oraș. Omul de radio, Marius Vintilă a povestit pe Facebook o întâmplare de zilele trecute din Gară.

Pe Facebook, Marius Vintila a scris: „Azi în gară la Brașov. De la biroul de informații, prin difuzorul vechi, obișnuitele lătrături, de fiecare dată cînd un turist se însfioșea pe la geam să își afle drumul. Nu mă pot abține și mă duc la vorbitor, dar mai întîi îmi dreg vocea de dimineață, să fie caldă:

Marius Vintilă: „Azi în gară la Brașov. De la biroul de informații, prin difuzorul vechi, obișnuitele lătrături, de fiecare dată cînd un turist se însfioșea pe la geam să își afle drumul. Nu mă pot abține și ... ” 1

– Doamnă (doamnă pe naiba…), merg cu trenul de 4 ani aproape săptămînal și niciodată nu am auzit ca cineva să vorbească frumos și plăcut unui călător din cabina asta. E atît de greu să ne vorbiți cu calm, dumneavoastră și colegele…?

Fără să mă privească în ochi, ceferista latră:
– Și dumneavoastră veniți acum să îmi faceți teoria chibritului? Dacă ați fi în locul meu nu ați rezista nici o oră! Așa că mergeți și faceți teoria chibritului în altă parte!

…Sînt un tîmpit.
Dar cel puțin mi-am dat seama că geamul ăla din sticlă groasă e ca să nu ne sară la gît”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism!

Next Story

Oktoberfest Brașov: Ultima Zi! Vezi programul de duminică, 17 septembrie: