(Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism!

Last Updated on septembrie 17, 2017 Un teribil accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiaza  pe strada Traian din Brașov, la intersecția cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. O femeie a fost grav rănită, fiindu-i amputată o mână după ce a fost lovită de un autoturism. Două mașini s-au lovit în intersecție, pe fond de neacordare de prioritare. Una din mașini a intrat în alta parcată pe trotuar. Din toată această nebunie o femeie care-și plimba cățelul a fost rănită.

„Eu locuiesc în bloc și am ieșit imediat din casă. Din păcate sunt 3 mașini avariate, cele două care au fost implicate în accident și mașina vecinului, peste care a căzut stâlpul cu semnul «Stop». Sub mașina dânsului era mâna femeii accidentate. În cădere, probabil i s-a retezat mâna, câinele scăpând astfel. Acesta se află la o vecină până îi găsim familia”, a explicat un martor la tragedie pentru mytex.ro.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovTuner Adrian a postat o fotografie cu mesajul: Frontal cu lateral

(Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism! 1

Rossi ClaudiuOf. Pe la 12 am ieșit din Lunii în Traian și chiar mă gândeam cât de tare se vine pe Traian și ce vizibilitate proastă este…
Marius PodaruTot timpul mi-a fost frica de intersectia aia. Ce e tragic e ca tot timpul am tot vazut tamponări acolo. Niciodata nu am vazut ceva asa puternic totusi. Am auzit bubuitura de pe tomis. 

Soferii din ce am vazut erau ok. Grav era femeia pieton.
Razvan SavuA vazut sau stie cineva cum s-a intamplat? Sunt tare curios pentru ca golful de neamt a venit de pe barbu delavrancea dar dupa cum e lovit, pare frontala lovitura.
Gabriel UrsacheEu acolo am crescut.in fiecare saptamana era cate un accident.intersecție blestemata,parca ar fi:(
Husleag Stefandaca ar pune praguri nu ar mai fi accidente… nimeni nu beleste ochi… vorbesc singur pe aci…. nimeni nu merge la politie sa le zica pune ti praguri pe lunii puneti praguri pe… strada de vis a vis ( ca nu ii stiu numele)…
(Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism! 2 (Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism! 3 (Foto) Accident Brașov: Amputație de mână pentru o femeie care-și plimba cățelul. A fost lovită grav de un autoturism! 4
(foto: Marius Podaru)
Florin Pop Este dezastru ce se poate întâmpla in intersecția aia. Au fost “n” accidente in acel loc. Cei de la Primărie ar trebui sa ia atitudine. Sa pună măcar limitatoare pe Str. Lunii și Delavrancea.

 

Previous Story

Brașov: 8 faţade istorice vor fi reabilitate cu ajutorul Primăriei

Next Story

Marius Vintilă: „Azi în gară la Brașov. De la biroul de informații, prin difuzorul vechi, obișnuitele lătrături, de fiecare dată cînd un turist se însfioșea pe la geam să își afle drumul. Nu mă pot abține și … ”