(Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată:

Last Updated on septembrie 1, 2017 Oktoberfest Brașov va avea loc în perioada 7-17 septembrie, pe locul fostului stadion Municipal. Organizatorii promit 11 zile de distracție iar pentru asta muncesc din greu zilele acestea. Au instalat deja corturile.

Oktoberfest Romania: „Am promis 2 corturi anul acesta și de 2 ori mai multă distracție, Brașov ești pregătit??? Zona fostului Stadion Municipal 07-17 Septembrie, intrarea este liberă!!!”

Vezi aici Video:

Anul acesta, OktoberFEST e OktoberFUN pentru întreaga familie. 
Până și data de 13 devine cifră cu noroc (Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 1🍀. Pe 13 septembrie ai 50 % reducere la LUNA PARC. Te așteptăm pe fostul stadion Municipal să ai parte de experiențe bavareze în cel mai mare parc de distracții montat la Brașov.

Vezi aici Video:

Baletul Oficial Oktoberfest va fi prezent în cel mai lung lanț uman al berii la Oktoberfest Braşov pe 16 septembrie. Le întinzi şi tu mâna?

(Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 2

(Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 3

(foto: Cristian Macedonschi )

Nu ratezi nimic din programul Oktoberfest dacă eşti în zona de rezervări! Telefon: 0720 898 178 (intre orele 9.00 si 18.00).
Hai şi tu la Oktoberfest! Distracţie este garantată!

(Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 4 (Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 5

Visezi la o bicicletă cochetă? Nu o mai desena pe pereți (Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 6🦄. Participă la MISS OKTOBERFEST, sâmbătă, 9 septembrie de la ora 20.00 și poți câștiga o bicicletă custome made de la Ciucaș. 

(Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 7 (Foto/ Video) Oktoberfest Brașov: Au fost montate corturile uriașe. Vezi cum arată: 8

Cânți într-o trupă? Urcă pe scena Oktoberfest și câștigă trofeul pentru cea mai melodische trupă brașoveană și un contract în valoare de 1500 euro la Oktoberfest 2018! Transformă data de 13 în numărul tău norocos.

 

Previous Story

Brașov: Mergi? Festivalul Zupului, la Râşnov!

Next Story

Brașov: Zidul piațetei din spatele hotelului Aro, transformat în operă de artă