(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism!

Last Updated on septembrie 11, 2017 Duminică, cu ghinion pentru motocicliști, duminică.. Unul a intrat într-o cisternă și a fost grav rănit, altul a intrat într-o vacă și a murit iar altul a fost rănit de un autoturism.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Bianca Mutu a postat o fotografie cu mesajul: Accident urât între o cisternă și un motor, la intrare în județul Mureș dinspre Brașov. Inclusiv elicopter SMURD la fața locului. Se stă.

(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism! 1

„În jurul orelor 10.37, conducătorul în vârstă de 35 ani al unei motociclete a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta pe DN 13, din direcţia Braşov către Sighişoara, și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar”, se explică într-un comunicatr remis  de Poliția Județeană Brașov și prezentat de mytex.ro.

(foto: Alexandru Stelea)

(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism! 2

(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism! 3

(foto: Florian Andrei Dabija)

(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism! 4 (Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism! 5

Un bătrân de 72 de ani din Braşov a sfârşit tragit pe o şosea în judeţul Argeş. A intrat cu motocicletă într-o vacă de pe marginea şoselei. S-a dezechilibrat apoi şi s-a izbit de un parapet, informează stirileprotv.ro.

Un echipaj SMURD din Câmpulung a ajuns de urgenţă la faţă locului, iar medicii au început resuscitarea victimei care intrase în stop cardio-respirator.

Timp de 45 de minute au încercat să-l readucă la viaţă, dar, din păcate, motociclistul a murit. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Previous Story

Brașov: Încep Zilele Culturale Maghiare, Târg în Piața Sfatului și concerte. Vezi aici programul:

Next Story

Brașov: Hypermarket Carrefour și în locul Korona Mall? La viitorul mall AFI de la Hidro este aprobat