Brașov: Hypermarket Carrefour și în locul Korona Mall? La viitorul mall AFI de la Hidro este aprobat

Last Updated on septembrie 11, 2017 Carrefour se pare că are o strategie agresivă de dezvoltare în Brașov. Cu un hypermarket pe Calea București, cu unul programat în viitorul mall AFI de la Hidro, compania anunță că a depus actele pentru avizarea unui hypermarket în locul Korona Mall de la Fartec, lângă stadionul Tineretului.

Agenția pentru Protecția Mediului analizează astăzi propunerea companiei Echo Project de eliberare a avizului de mediu în vederea începerii lucrărilor la proiectul de retail ce va fi construit în locul fostei fabrici Fartec, informează bizbrasov.ro.

Brașov: Hypermarket Carrefour și în locul Korona Mall? La viitorul mall AFI de la Hidro este aprobat 1

Korona Mall trebuia să se construiască pe terenul de 4 ha al fostei fabrici Fartec, cumpărat în 2007 cu 24 de milioane de euro. Deşi în 2008 se anunţase o investiţie de 150 de milioane pentru acest proiect, finanțarea nu a mai avut loc.

Centrul comercial era proiectat pe o suprafaţă totală de 12.000 mp cu 38.000 mp suprafaţă închiriabilă, 130 de magazine, un centru de bowling, săli de cinema şi 1.300 de locuri de parcare, potrivit adevarul.ro.

 

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Un motociclist a intrat într-o cisternă, altul într-o vacă iar un motociclist a fost lovit de un autoturism!

Next Story

Brașov: Blocuri de 30 de metri şi mall-uri de 25 de metri în noua zonă de dezvoltare a orașului