(Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat

Last Updated on septembrie 8, 2017 SMURD Brașov a intervenit de urgență vineri dimineața în jurul orei 6:00 după ce un microbuz cu 8 persoane s-a răsturnat pe DN13 Brașov-Sighișoara, lângă Hanul din Ardeal, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

Potrivit sursei citate, din cele opt persoane aflate în microbuz, cinci au refuzat transportul la spital, iar celelalte trei au primit asistență medicală la fața locului.

(Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat 1 (Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat 2 (Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat 3 (Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat 4

(foto:Andreea Melinda via  Info Trafic jud Brașov )

Pentru unul dintre răniți, un bărbat în vârstă de 37 de ani, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar în ciuda efortului depus de medici, acesta a decedat. Alți doi pasageri, un bărbat în vârstă de 25 de ani cu traumatism cranio-cerebral și o femeie de 38 de ani cu fractură de membru superior, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Ciprian Sfreja a mai menționat că la fața locului s-au deplasat patru echipaje SMURD și două echipaje pentru descarcerare, informează Agerpres.

Circulația pe DN13 s-a desfășurat cu dificultate până la finalizarea cercetărilor.

Previous Story

Autostrada Brașov – Comarnic. Dacă nu se poate cu două benzi … “Dacă tot o facem nouă, hai să o facem cu 3 benzi”. Vezi ce mai spune premierul Mihai Tudose:

Next Story

Oktoberfest Brașov. Programul zilei de vineri: