Autostrada Brașov – Comarnic. Dacă nu se poate cu două benzi … “Dacă tot o facem nouă, hai să o facem cu 3 benzi”. Vezi ce mai spune premierul Mihai Tudose:

Last Updated on septembrie 7, 2017 Autostrada Brașov Comarnic are același statut ca și Aeroportu Brașov: un vis. Premierul Mihai Tudose a declarat iei într-o emisiune TV că ar fi bine să o facem cu 3 benzi pe sens. Faptul că inițial era cu două benzi pe sens a împiedicat construcția sau autostrada cu 3 benzi este o altă utopie a guvernanților care nu știu cum să ne spună că nu pot să construiască?

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, într-o emisiune TV că autostrăzile peste Valea Prahovei și Valea Oltului sunt “priorități naționale” deoarece reprezintă o legătura “între o bucată de țară și cealaltă bucată de țară”, scrie realitatea.net

Autostrada Brașov - Comarnic. Dacă nu se poate cu două benzi ... "Dacă tot o facem nouă, hai să o facem cu 3 benzi". Vezi ce mai spune premierul Mihai Tudose: 1

Șeful Executivului vine cu o propunere bombă pentru autostrada Comarnic-Brașov, în ciuda eșecurilor repetate legate de construcția acestui tronson vital pentru România: “Dacă tot o facem nouă, hai să o facem cu 3 benzi”, spune premierul.

“Am vorbit chiar ieri cu Banca Mondială pe mai multe proiecte. Nu m-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani. Am solicitat ajutor tehnic. Dau un exemplu: autostrada București-Brașov. Am vorbit cu Banca Mondială să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic și să începem să facem acest lucru. Eu am spus, dacă tot o facem nouă, haideți să o facem cu trei benzi”, a declarat Tudose la Antena 3.

Premierul a invocat în favoarea proiectului care s-a dovesit imposibil pentru toate guvernările PSD de până acum “determinarea întregului guvern, a coaliției de guvernare și a întregii populații”.

“Am găsit, în sertarele de la Guvern, un proiect cu autorizațiile de mediu încă valabile. Autostrada o facem cu două benzi, că așa e în proiect. Avem determinarea întregului guvern, a coaliției de guvernare și a întregii populații. Valea Prahovei și Valea Oltului reprezintă o legătură între o bucată de țară și cealaltă bucată de țară. Au impact pe competitivitate, asupra pretului final al produsului. Dacă ar fi după mine, aș vrea să fie gata ieri. Aștept echipa tehnică și să vedem, să ne spună ei”, a spus Tudose.

Legat de autostrada peste Valea Prahovei, premierul a explicat că Guvernul pe care-l conduce a a găsit două tronsoane cu două capete licitate, la Pitești și Sibiu, și încă trei tronsoane cu multe probleme, “autorizația de mediu, veverița, liliacul”.

“Am mai înțeles că prin țară sunt două tronsoane licitate, evident separat. I-am solicitat dl ministru că acolo unde sunt probleme, că e o firmă străină, nu stiu, reziliați-le contractul. Sunt pe banii noștri, până la urmă. Dacă vrea să se joace, să se ducă la el în țară”, a declarat Tudose.

Previous Story

ÎNCEPE! Oktoberfest Brașov: Ești pregătit? „Doar câteva ore ne despart de parada Oktooooooberfest!  Pe muzica fanfarei Burzenland, artiști și invitați speciali vor defila pe traseul”:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: GRAV! O persoană a decedat și alte două au fost grav rănite. Microbuz răsturnat