Brașov: RATBV angajează 160 de şoferi de autobuze şi troleibuze. Vezi ce mai angajează:

Last Updated on septembrie 6, 2017 Regia Autonomă de Transport Braşov (RATBV) angajează prin  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM)  160 de persoane. Compania de transport caută  şoferi de autobuz (129) şi conducători de troleibuz (20), electricieni auto, mecanici auto și spălatori vehicule.

În luna iulie, șoferii de autobuze au făcut grevă de avertisment din cauza salariilor foarte mici. Aceștia promiteau o grevă generală care nu a mai avut loc, semn că problemele salariale s-au rezolvat.

Brașov: RATBV angajează 160 de şoferi de autobuze şi troleibuze. Vezi ce mai angajează: 1

RATBV a anunțat luna trecută că va cumpăra 105 autobuze noi, EURO 6 diesel, de diferite tipuri – MIDI, autobuze standard si articulate printr-o licitație care va fi organizată la sfârșitul acestui an. Banii pentru achiziție vor veni de la un împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Suma totală este de 25 de milioane de euro.

Compania RATBV SA a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 53,7 milioane de lei (circa 12 milioane de euro), o pierdere de aproximativ 3,5 mil. lei (770.000 de euro) şi un număr mediu de 829 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, scrie bizbrasov.ro.

 

RATBV este unicul operator de pe raza municipiului Braşov care efectuează serviciul public de transport local de călători, având un parc de 225 de mijloace de transport în comun, conform site-ului companiei.

Preţul unui bilet valabil pentru două călatorii este de 4 lei, iar un abonament lunar pe toate liniile ajunge la 70 de lei.

Previous Story

Începe Oktoberfest Brașov! Ești pregătit de paradă?

Next Story

Brașov: Concert Filarmonica în Piața Sfatului, Bartók-Enescu – Folclor vs. Clasic. Intrarea liberă