Începe Oktoberfest Brașov! Ești pregătit de paradă?

Last Updated on septembrie 6, 2017 A mai rămas o singură zi până la debutul unei noi ediții a festivalului Oktoberfest de la Brașov. Anul acesta festivalul va avea loc într-o nouă locație, pe terenul fostului Stadion Municipal, în perioada 7-17 septembrie.

Startul va fi dat joi, de la ora 18, în Bartolomeu, după tradiţionala paradă, care începe de la ora 16.00, în Piaţa Sfatului.
„La ora 16.00 pleacă trăsurile din Piaţa Sfatului. O să mergem în sensul giratoriu, prin faţa hotelului de 5 stele de la noi, apoi stânga înspre Primărie, pe la parc şi pe strada Lungă, pe sensul de mers al autobuzelor, până în Bartolomeu”, a explicat Anemona Hermeneanu, organizator, citată de bzb.ro.

Începe Oktoberfest Brașov! Ești pregătit de paradă? 1

Oktoberfest Brașov va avea în acest an două corturi și un parc de distracții: „Am adus cele mai mari utilaje din ţară, iar miercuri sărbătorim ziua familiei acolo asta înseamnă că toate biletele vor fi cu 50 la sută reducere”, a mai spus Anemona Hermeneanu.

Oktoberfest Romania: MISS POPULARITATE – este cea mai sociabilă și mai petrecăreață dintre nepoatele unchiului Hans. Nu ratează nicio ocazie de a merge la mall pentru a duce la curățătorie cămășile unchiului, de a viziona premierele de la Cinema One Brasov alături de prietene sau de a savura cele mai aromate cafele din locațiile de la Coresi. Îi plac orele petrecute la mall alături de prieteni, așa că va fi extrem de încântată de premiul pregătit de Coresi Shopping Resort 

Începe Oktoberfest Brașov! Ești pregătit de paradă? 2

care-i va colora zâmbetele toamna asta. Ți se potrivește descriere? Hai sâmbătă, 9 septembrie de la ora 20.00 și poți fi chiar tu MISS POPULARITATE!

Organizatorii spun că Oktoberfest Braşov susţin că aici, la Braşov, se va vinde şi cea mai ieftină bere, dintre toate evenimentele de gen din Europa. „La noi, un litru de bere va costa undeva la 2 euro şi jumătate. În Munchen, litrul de bere va costa peste 10 euro. În Munchen, 2,5 euro costa litrul de bere în 1972”, a explicat Christian Macedonschi, organizator.

 

Oktoberfest Romania: Oktoberfest și Uber au găsit câștigătorii!

Cele 3 premii, constând într-o cursă gratis în limita a 35 lei cu UBER, partenerul de mobilitate al Oktoberfest, și un bax de bere Ciucaș merg către:
Adina Gavriloi
Ilie Trica
Prejmerean Anita

Începe Oktoberfest Brașov! Ești pregătit de paradă? 3
Felicitări!
Premiile se ridică din eveniment, între 7-17 Septembrie.

În fiecare cort va fi un program specific, cu formaţii muzicale, tradiţionale, dar şi invitaţi în premieră, ce vor avea un program propriu.

Previous Story

Brașov: Alte două magazine Lidl vor fi închise pentru modernizare

Next Story

Brașov: RATBV angajează 160 de şoferi de autobuze şi troleibuze. Vezi ce mai angajează: