Brașov: Fără patinoar la mall-ul Coresi? Agrementul și Olimpia rămân închise

Last Updated on septembrie 27, 2017 Brașovul poate bifa în această iarnă un record negativ: niciun patinoar public funcțional. Iarna trecută patinajul a fost salvat de patinoarul din parcarea Coresi. Se pare însă că acel contracta fost anulat. Fără patinaj la Agrement, Olimpia și Coresi. Mai rămân câteva ore libere la Patinoarul din parcul Tractorul.

Pe Facebook, Patinoarul Coresi a scris: „Patinoarul acesta s-a numit Coresi pentru locul in care a functionat, dar el nu a fost in nici un fel opera Coresi Shopping Resort. Parcarea a fost inchiriata de la ei, in rest totul a fost o investitie privata. Plina de obstacole si promisiuni neonorate, dar a iesit un lucru frumos, zicem noi, echipa Patinoarului Coresi.

Din pacate va ramane o aventura singulara, cei de la Coresi nu isi vor onora angajamentul de a ne inchiria spatiul si in iarna ce urmeaza. Asta dupa ce am tras pe banii nostri un cablu electric de sute de metri, deoarece cablul lor nu ducea puterea necesara (dupa ce ne asigurasera ca poate), si dupa ce am taiat un patinoar de 1800 metri patrati la 1250…

Vezi aici Video:

Oricum, a fost frumos! Numarul mare de oameni fericiti pe gheata, asta iarna, face ca totul sa fi meritat!”

Previous Story

Brașov: Se DESCHIDE Superland. Anunțul administratorilor. Se fac și angajări, 120 de locuri de muncă disponibile

Next Story

SURPRIZĂ! Sibiul și Mureșul susțin Aeroportul Brașov care a fost declarat proiect de interes Regional. Urmează bătălia cu Bucureștiul!