Brașov: Concert Andra la Festivalul Cavalerilor Teutoni. Vezi programul:

Last Updated on septembrie 1, 2017 În weekend-ul 1-3 septembrie 2017, are loc Festivalul Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara, eveniment de tradiție, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

Ca şi în anii precedenţi, toți cei care vor alege să petreacă momente memorabile la Feldioara vor avea parte de un program bogat şi foarte atractiv: paradă cu cai, cavaleri şi domniţe; demonstraţii cu cai; concert de muzică medievală; demonstraţii de artă şi lupte medievale, recitaluri, spectacole ale elevilor de la Liceul Teoretic „Petru Rareş”, cântece populare, concerte extraordinare susținute de vedete ale muzicii românești, spectacole cu torțe și focuri de artificii.

Brașov: Concert Andra la Festivalul Cavalerilor Teutoni. Vezi programul: 1

Printre invitații de seamă din acest an se numără Ducu Bertzi, Mihai Constantinescu, Mirabela Dauer.

Festivalul se va încheia duminică cu un concert extraordinar susținut de Andra. Recitalul va începe de la ora 21.00.

Centru de Informare Turistica Feldioara: *** Feldioara îmbracă straie de sărbătoare şi se pregăteşte să întâmpine cavalerii şi domniţele ce vor readuce în comunitate atmosfera specifică evenimentelor de odinioară.

.*** Paladinii De Terra Medies şi Cimpoierii din Transilvania, prieteni dragi comunităţii noastre, pregătesc momente de neuitat! Sâmbătă, 2 Septembrie, începând cu ora 15:00 – Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara, Ediția a VII-A. Vă așteptăm cu drag!

Previous Story

Brașov: Două noi magazine Profi deschise în oraș

Next Story

Brașov: Începe Târgul ”Natură si Tradiții”, primul târg destinat ariilor protejate și comunităților locale învecinate.