Aeroportul Brașov. Interes din partea unor oameni de afaceri din China. Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele CJ:

Last Updated on septembrie 22, 2017 Duminică se anunță un protest la Prefectură unde brașovenii au posibilitatea să-și exprime nemulțumirea față de situația actuală a aeroportului. Având în vedere că Otopeniul va primi aproape 1 miliard de euro pentru extindere este de presupus că fără o presiune din parte publică nu va exista finanțare pentru Aeroportul Brașov.

Ieri, Adrian Veștea, a prezentat situația la zi a Aeroportului.
Adrian Veștea, citat de bzb.ro:  „Proiectul tehnic pentru Calea de rulare Alfa, apron şi canalizările aferente, va fi predat de consultant în data de 27 septembrie. După avizarea proiectului în Comisia Tehnico-Economică a CJ Braşov, proiectul va fi supus avizării Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR) apoi putem demara procedurile de achiziţie publică a lucrărilor de construcţie”.

Aeroportul Brașov. Interes din partea unor oameni de afaceri din China. Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele CJ: 1

Preşedintele CJ a anunţat şi că, la începutul acestei luni, oficiali din provincia Hunan din China (una dintre cele mai dezvoltate regiuni din această ţară) au solicitat vizitarea amplasamentului viitorului aeroport. „Am fost împreună cu ei acolo, au văzut pista de decolare-aterizare şi s-au declarat încântaţi. De altfel, în urma vizitei pe teren şi-au manifestat intenţia de a participa la o viitoare licitaţie ce vizează concesionarea investiţiei”.

SintezăProtest:
„Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm! – Cam așa ar suna un cântec de protest dacă ar fi să ne adunăm să ne arătăm nemulțumirea (și o facem!) față de autoritățile locale, județene, naționale, care nu mai contenesc să ne ofere promisiuni că aeroportul se va face.

– Duminică, 24.09.2017, ora 18.00, Prefectura Brașov;
– Tu și un bagaj de aeroport;
– De restul ne ocupăm noi”.

Previous Story

(Foto) Brașov: Primele stații de autobuz amenajate pentru nevăzători

Next Story

Video Brașov: Cursă la mall-ul Coresi, 3 mașini electrice construite de 30 de elevi de la Colegiul Național de Informatică ”Grigore Moisil”