Brașov: Se șterg două treceri și devine funcțional semaforul pietonal pe B-dul Griviței

(Last Updated On: August 11, 2017)

Primărtia Brașov continuă progranul de îmbunătățire a siguranței pietonilor, Astfel, de joi, noul sistem de semaforizare pietonal de pe B-dul Girviței (din dreptul gangurilor care fac legătura cu străzile Mircea cel Bătrân și Emil Racoviță) este pe galben intermitent, ca șoferii să se obișnuiască.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a precizat că, începând de luni dimineață, semaforul de la noua trecere de pietoni va deveni funcțional, iar celelalte două zebre, de la intersecția cu Mircea cel Bătrân și Emil Racoviță vor fi desființate, informează brașovultau.ro.

„Noua trecere este semaforizată cu sistem cu buton. Până luni dimineața se va trasa noua trecere de pietoni, semaforul va funcționa în regim normal. De asemenea, vor fi șterse marcajele de la trecerile vechi și demontate indicatoarele”, a explicat Toarcea.

„Următoarea trecere de pietoni care va deveni funcțională este cea de pe strada Zizinului, dinainte de pasaj, care va deveni funcțională până la sfârșitul lunii”, a precizat Sorin Toarcea.