Brașov: Incendiu în Piața Sfatului. Mai multe terase au fost evacuate

(Last Updated On: August 11, 2017)

Un incendiu a izbucnit joi seara în Piața bSfatului din Brașov. Un tablou electric a luat foc în gangul are face legătura cu Piaţa Enescu. Turiștii au fost evacuați de la terasele di n zonă.

Nici clienţii unităţilor de cazare din zonă nu au scăpat de fumul înecăcios, pentru ca acesta a intrat şi în camerele pe care le închiriaseră.
Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.30, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de stingere al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, focul fiind stins puţin după ora 19.00, informează bzb.ro.

„Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite”, a explicat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov. Totuşi, având în vedere că incendiul a afectat sistemul de alimentare cu energie electrică, chiar şi după ce a dispărut fumul, unităţile de alimentaţie care erau racordate la acest tablou nu şi-au putut relua imediat activitatea.

„Noi astăzi de dimineaţă am cumpărat marfă. Avem carne, lactate şi marfă perisabilă în frigidere şi sînt deja două ore de cînd nu avem curent“, s-a plîns managerul unei terase, informează monitorulexpres.ro. Pînă la ora 21.00, situaţia nu a fost remediată, deşi o echipă de la Electrica a sosit la locul respectiv imediat după producerea incendiului.