Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele”

Last Updated on august 12, 2017 Managerul Luado Chocolate, Dorian Lungu, anunță că în curând va deschide o nouă locație în centrul orașului.

Pe Facebook, Dorian Lungu a scris: „Cand am avut ideea de a crea Luado Chocolate m-am gandit ca vreau sa fac ceva corect, natural, delicios si plin de pasiune, asa cum incerc si eu sa-mi traiesc viata in definitiv.

Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele” 1

Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele. Multumita colegilor de la Luado, am reusit sa crestem o comunitate frumoasa si sa vedem multe zambete pe chipurile consumatorilor de Luado si cred eu, sa venim si noi cu drag si spor la locul unde lucram zi de zi. 

Acum vom face un nou pas, cu linistea data de oamenii cu care lucrezi si de aceleasi valori pe care nu intentionezi sa le parasesti.
In cateva saptamani, in centrul Brasovului o sa gasiti o noua locatie Luado Chocolate.

Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele” 2

Dupa ciocolata si inghetata, acum a venit randul unei game de DESERTURI aparte, despre care o sa va las sa vorbiti voi mai mult, cei care o sa le gustati:)
Sub atingerea magica a lui Alex si a echipei coordonate de el, speram sa deveniti (daca nu sunteti deja), ceea ce am devenit si noi: dependenti de bun gust si calitate”.

 

În anul 1907, în România se năştea cineva care avea să devină unul dintre cei mai apreciaţi cofetari ai acelor vremuri. Datorită faptului că producea printre cele mai gustoase bomboane fondante dar şi datorită personalităţii sale, acesta a fost poreclit “omul de zahăr”. Tradiţia a fost dusă mai departe în 1928, când fiul “omului de zahăr” avea să se alăture familiei şi pasiunii pentru bomboanele fondante. 

Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele” 3
Aproape un secol mai târziu, o strănepoată a “omului de zahăr” a strâns laolaltă amintirile, caietele cu reţete ştiute numai de bunici precum şi pasiunea pentru ciocolată şi aşa au apărut bazele proiectului Luado Chocolate®. Au urmat apoi specializările din Belgia, de la academia de ciocolată Barry Callebaut®. Tot din Belgia provin toate echipamentele şi ingredientele principale care asigură un standard de calitate şi continuitate ale acestui proiect. 

Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele” 4 Brașov: Luado Chocolate mai deschide un magazin. „Daca acum 5 ani si jumatate am inceput cu praline si ciocolata, de mai bine de 2 ani am adaugat si o inghetata la acelasi standard cu primele” 5


Acum vă invit să veniţi în lumea fabuloasă a ciocolatei de calitate. O lume unde prospeţimea, bogăţia gusturilor fine, aromele unice şi sănătatea sunt prezente în fiecare pralină pe care o veţi savura atunci când aceasta se va topi încet în gură.
Aceasta este lumea pe care o construiesc zilnic cu multă pasiune…

Previous Story

Zoo Brașov vă invită la Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor

Next Story

Brașov: Primăria va amenaja încă 4,000 de locuri de parcare