Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall:

Last Updated on august 31, 2017 Reprezentanții Mall-ului AFI, care va fi construit pe vechea platformă industrială Hidromecanica, spun că marți, 12 septembrie, se va pune piatra de temelie a noului mall ce se va construi în Centrul Civic, la Hidro.
Reprezentanți AFI: „Suntem onorați că vom avea ocazia de a oferi locuitorilor orașului Brașov și celor care vizitează această destinație turistică un spațiu modern și complex, dedicat atât activităților de petrecere a timpului liber, cât și activităților de business”.
Acest mall va crea 2,000 de locuri de muncă, mai spun ei.

AFI România anunță că negocierile privind închirierea spațiului în centrul comercial AFI Brașov au avansat, iar rata de alocare a atins deja pragul de 80%. AFI Brașov a obținut recent avizul de construcție și va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România. Centrul comercial va oferi o suprafață totală închiriabilă de 45.000 mp (160.000 GBA) la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A, pe o suprafață de 25.000 mp GLA. Valoarea totală estimată a investiției pentru centrul comercial și prima clădire de birouri este de peste 120 milioane de Euro.

Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 1 Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 2

Întregul proiect este dezvoltat pentru a primi certificarea LEED Gold pentru clădiri “verzi”.

Construcția noului proiect a demarat la începutul acestui an și, potrivit companiei, data de livrare este estimată pentru sfârșitul anului 2018 sau primul trimestru al anului 2019, în funcție de ritmul lucrărilor.

“AFI Brașov reprezintă un punct de referință în strategia noastră de dezvoltare. Dorim să oferim orașului Brașov și locuitorilor săi, dar și celor care vizitează această frumoasă destinație turistică, cel mai mare și mai modern centru comercial, situat în inima orașului. Suntem convinși că, odată finalizat, proiectul va deveni noul centru al orașului Brașov și va oferi o experiență memorabilă de shopping. Locația perfectă, conexiunea cu bulevardul principal, accesul facil dinspre toate zonele orașului și ieșirea spre București, alături de conexiunea rapidă la transportul public fac din acest proiect un mix excelent atât pentru shopping, divertisment și timp liber, cât și pentru a răspunde cerințelor comunității locale de business și companiilor de IT&C”, spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 3 Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 4

„Proiectul va contribui la crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă în economia orașului, pe lângă noile clădiri de birouri de Clasă A care vor fi atractive pentru a găzdui companiile multinaționale din domeniul IT&C”, a adăugat Hay.

Mall-ul va avea două intrări principale, una dinspre cel mai mare bulevard al orașului (B-dul 15 Noiembrie) și o a doua intrare din partea de sud a orașului. Suprafața totală va fi distribuită pe trei niveluri. Accesul la cele 1.700 de locuri de parcare de la nivelul -1 se va face cu ușurință prin oricare dintre intrări, iar la acestea se adaugă spații suplimentare și la alte niveluri, accesibile din trei direcții.

Zona de cinema cu 10 săli la standarde VIP, un cazino pe 600 mp, 1.200 mp de spații de divertisment și bowling, teren de joacă și o mulțime de alte atracții pentru copii, restaurante, cafenele vor deveni o destinație de timp liber pentru vizitatorii mallului.

Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 5 Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall: 6

O zonă verde de 3.500 mp, de unde se poate admira frumusețea deosebită a Munților Carpați, va dispune de o terasă, un loc de joacă și zone de relaxare, cafenele și restaurante și va oferi vizitatorilor o nouă experiență a shoppingului modern și de calitate.

AFI Brașov este cel de-al treilea centru comercial AFI Europe dezvoltat în România, după AFI Cotroceni (90.000 mp GLA) în București și AFI Ploiești (34.000 mp GLA).

Previous Story

Chiar nu se poate face? Autostrada Comarnic – Braşov, alt eșec! Licitaţia pentru studiul de fezabilitate, ANULATĂ!

Next Story

(Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta: