Brașov: „O stire de ultima ora! Pentru anul școlar 2017-2018 mai sunt locuri libere la clasa a IX-a, invatamant profesional dual, calificarea ” masinist utilaje cale și terasamente” … primești pe lângă bursa de la stat de 200 de lei, încă 200 de lei, masa pe perioada practicii și se asigura transportul la locul de practica”

Last Updated on august 21, 2017 Școala Profesională Germană „Kronstadt“ (SPGK) – prima școală profesională în sistem dual din România, a anunțat luna trecută că toți absolvenții din 2017 au fost angajați. Pentru cei care nu mai găsesc locuri la această școală pot opta la alte patru unități de învățământ, Colegiul Tehnic ,,Maria Baiulescu”, Colegiul Tehnic Energetic ,,Remus Răduleţ”, Colegiul Naţional Economic ,,Andrei Bârseanu”, Colegiul Tehnic de Transporturi.

Pe Facebook, Colegiul Tehnic de Transporturi Brasov a scris: „O stire de ultima ora! Pentru anul școlar 2017-2018 mai sunt locuri libere la clasa a IX-a, invatamant profesional dual, calificarea ” masinist utilaje cale și terasamente” , organizat in colaborare cu CONSAL SA Brașov și PRESCON GROUP DEVELOPMENT SA. Elevii vor face practica incepand cu anul I la aceste firme și vor primi, pe lângă bursa de la stat de 200 de lei, încă 200 de lei, masa pe perioada practicii și se asigura transportul la locul de practica.

Brașov: „O stire de ultima ora! Pentru anul școlar 2017-2018 mai sunt locuri libere la clasa a IX-a, invatamant profesional dual, calificarea " masinist utilaje cale și terasamente" ... primești pe lângă bursa de la stat de 200 de lei, încă 200 de lei, masa pe perioada practicii și se asigura transportul la locul de practica” 1

Și pentru calificarea ” tinichigiu vopsitor auto”, clasa a IX- a profesionala, mai sunt locuri libere. Elevii primesc , lunar burse de stat (200 de lei) si fac practica incepand din clasa a X-a in unitatile – Service auto, precum si ore de conducere gratuita , cu autoturismele scolii noastre, in vederea dobandirii permisului categoria B si C, in clasa a XI-a. Înscrierile se fac în perioada 29-31 august 2017.

Și la liceu, clasa a IX-a mai sunt locuri libere la calificările “tehnician electrician electronist auto” și ” tehnician transporturi” .Înscrierile se fac între zilele 4 și 7 septembrie 2017.
Pentru elevii din alte localități se asigura cazare in internat si masa în cantina scolii.

Pentru informații puteți suna la tel. 0268335700 și tel/ fax 0268334689.
Va asteptam cu drag“

Previous Story

Brașov: Luado Chocolate deschide  Dessert Bar by Luado în centru orașului. „Ingredientele principale sunt calitatea, ciocolata, prospeţimea, fructele, produsele locale, pasiunea, îngheţata, oamenii dedicaţi şi destul de multă inovaţie”

Next Story

Copil din Brașov, bolnav de cancer, internat în Italia, chemat înapoi de medicii din București. Însă un zbor cu avionul în România l-ar ucide, spun medicii italieni. Reacția Avocatului Poporului