Video Brașov: Cerere în căsătorie, la ceremonia militară la Academia de Aviaţie Henri Coandă

Last Updated on iulie 28, 2017 Vineri dimineața, 58 de absolvenți ai Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov, promoția 2017 denumită “Mărăști-Mărășești-Oituz-100”, au primit vineri gradul de sublocotentent, șef de promoție fiind, pentru al șaptelea an consecutiv, o fată.
În timpul ceremoniei, sublocotenentul Cătălin Matache, care a obținut cu această ocazie primul grad de ofițer din cariera sa de militar, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Bianca Dănăilă, în fața a sute de oameni.
Emoționată și cu ochii în lacrimi, tânăra a răspuns DA la cererea inedită.

Pe Facebook, Ministerul Apararii Nationale, Romania  a postat un video cu mesajul: LIVE: Oare va spune “DA”? Moment emoționant la Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov.

Video Brașov: Cerere în căsătorie, la ceremonia militară la Academia de Aviaţie Henri Coandă 1

Sublocotenentul Cătălin Matache începe o nouă etapă a vieții sale. Astăzi, acesta a obținut primul grad de ofițer din cariera sa de militar și, tot astăzi, a decis să o ceară în căsătorie pe prietena sa, Bianca Dănăilă.

Așteptăm cu nerăbdare răspunsul Biancăi!”

Verxzi aici Video:

Pentru al șaptelea an consecutiv, șef de promoție a instituției de învățământ este o fată. Anul acesta este Raluca Teodora Vasile, care a obținut media 9,89, la specialitatea militară artilerie și rachete antiaeriene pentru Forțele Terestre, informează agerpres.ro.

“Mă simt onorată să reprezint promoția Mărăști-Mărășești—Oituz—100 și, de asemenea, emoționată. Acești trei ani de pregătire petrecuți în Academia Forțelor Aeriene au reprezentat pentru mine foarte multă muncă și de asemenea, onoarea de a fi studentă a unei instituții de învățământ superior și anume Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă”.

Video Brașov: Cerere în căsătorie, la ceremonia militară la Academia de Aviaţie Henri Coandă 2 Video Brașov: Cerere în căsătorie, la ceremonia militară la Academia de Aviaţie Henri Coandă 3

(foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Brașov)

O zi de muncă în specialitatea mea va însemna pregătirea subordonaților pentru instrucție și anume să tragă cu tunul sau cu rachetele, depinde de specialitate.Voi urma cursurile de bază la Școala de Aplicație pentru Forțele Terestre de la Sibiu”, a spus după ceremonie șefa de promoție, care este din județul Olt.

Din cei 58 de absolvenți, 13 sunt fete, iar cinci dintre ele au fost șefe de promoție pentru specialitățile aviație nenaviganți, război electronic în aviație și apărare antiaeriană, radiolocație, artilerie și rachete antiaeriene pentru Forțele Aeriene, artilerie și rachete antiaeriene pentru Forțele Terestre.

Previous Story

Național. O nouă înșelătorie pe WhatsApp. Vezi ce mesaj trimit escrocii:

Next Story

(Foto) Trafic infernal pe Brașov-Pitești. „cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile”