(Foto) Trafic infernal pe Brașov-Pitești. „cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile”

Last Updated on iulie 29, 2017 Se pare că lucrările la drumul Brașov- Pitești, secțiunea Bran, sunt cam fantomatice. Au fost izolate mai multe porțiuni de drum cu jaloane dar cam lipsesc utilajele.

Pe Facebook, Marian Oancea a adăugat fotografii cu mesajul: „Pe drumul european 574, care face legătura între Braşov şi Piteşti, traficul a fost întotdeauna greoi din cauza infrastructurii şi a staţiunii Bran. Dar, de o lună, autoritățile au decis să contribuie şi ele la acest aspect prin izolarea unor secţiuni de drum.

(Foto) Trafic infernal pe Brașov-Pitești. „cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile” 1

Practic pe 3 tronsoane de aproximativ 1 km fiecare se circulă pe un singur sens, creându-se astfel cozi generatoare de nervi şi întârzieri. Asta nu este însă tot. Am vorbit cu localnicii, iar aceştia mi-au spus că nu au văzut niciun utilaj în tot acest timp.

Mai mult cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile. România nu poate scăpa se pare de blestemul drumurilor proaste. Când îşi va asuma cineva acest lucru? Chiar nu pricepe nimeni că o economie puternică are nevoie de o infrastructură eficientă?”

(Foto) Trafic infernal pe Brașov-Pitești. „cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile” 2 (Foto) Trafic infernal pe Brașov-Pitești. „cei care au pensiuni în zona Bran-Moieciu şi depind de acest drum au spus că vor să dea la o parte jaloanele pentru că în momentul de faţă sunt inutile” 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: Cerere în căsătorie, la ceremonia militară la Academia de Aviaţie Henri Coandă

Next Story

National: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs de actorul Ion Dichiseanu