Oficial ! Meciuri de Liga 1 la Brașov. Sepsi joacă pe Tineretului

Last Updated on iulie 5, 2017 Deși FC Brașov nu a reușit promovarea în prima ligă și acum se află în mari dificultăți financiare, pe stadionul Tineretului se vor desfășura meciuri de Liga I. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat stadioanele pe care vor evolua cele 14 echipe.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va evolua, cel puţin pentru prima parte a sezonului 2017-2018, pe Stadionul Tineretului din Braşov, informează bzb.ro

Oficial ! Meciuri de Liga 1 la Brașov. Sepsi joacă pe Tineretului 1

Alături de echipa covăsneană și Juventus București își va disputa meciurile de „acasă” în altă parte, din cauza unor probleme legate de proprietatea terenului pe care se află propria arenă, în cartierul Colentina din capitală. Bucureștenii vor juca la Ploiești, pe stadionul Petrolului.

În altă ordine de idei, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va întoarce miercuri din cantonamentul din Ungaria, până la startul Ligii I conducătorii „alb-roşilor” urmând a organiza şi o prezentare a lotului.

Previous Story

Brașov: „Bună dimineața!” celor care stau la cozi la buletine. Pentru cei care stau la cozi la pașapoarte „există” o explicație:

Next Story

Brasov: Festivalul Săptamana Haferland. Vezi aici programul: