Brașov: „Bună dimineața!” celor care stau la cozi la buletine. Pentru cei care stau la cozi la pașapoarte „există” o explicație:

Last Updated on iulie 5, 2017 Cozile continuă la buletine și la pașapoarte și nu sunt semnale că vor dispărea. Autoritățile sunt luate prin surprindere și nu au nicio reacție.

Pe Facebook, Robert Lazar a postat o fotografie cu mesajul: „Bună dimineața!”

Brașov: „Bună dimineața!” celor care stau la cozi la buletine. Pentru cei care stau la cozi la pașapoarte „există” o explicație: 1

În ceea ce privește cozile de la Pașapoarte, deputatul USR Tudor Benga a adăugatfotografii cu mesajul: „La mijlocul lunii trecute, în contextul în care cozile la pașapoarte în Brașov deveneau tot mai lungi, colegii mei de la USR Brașov au făcut o vizită la fața locului. Am adresat apoi o serie de întrebări conducerii serviciului pentru a lămuri ce lipsește și ce se poate face pentru a rezolva aceasta problema.

Săptămâna trecută ni s-a răspuns la întrebări. Le mulțumim celor de la Directia De Pasapoarte Brasov pentru raspuns și tragem următoarele concluzii:

1. Volumul cererilor de pașapoarte este intr-adevar în creștere semnificativa, dar nu într-o așa măsură încât sa fie singura explicație pentru explozia timpilor de așteptare.

2. Serviciul nu funcționează în schema de personal completă, situație care pune presiune adiționala pe timpii de rezolvare ai solicitărilor.

3. Serviciul nu dispune de resursele necesare pentru a implementa programarea online care ar simplifica semnificativ experiența cetățenilor.

În aceste condiții facem apel către Prefectura Brasov si prefectul Rasaliu Marian, în subordinea căreia funcționează Serviciul Pașapoarte, pentru a completa cât mai degrabă schema de personal a serviciului. De asemenea, facem apel la ministrul Marius Dunca, în calitatea sa de reprezentant al Brașovului în guvern, sa se asigure ca la rectificarea bugetara din aceasta vara servicul pasapoarte Brasov primește resursele promise pentru a implementa cat mai repede programarile online la pasapoarte. Daca la Cluj sau la Vaslui aceasta optiune functioneaza sunt convins ca poate functiona si la Brasov. Va multumim și va stăm la dispoziție cu orice sprijin v-ar fi necesar pentru a rezolva urgent această problemă a brașovenilor”.

Previous Story

Brașov: „3 in 1 robotic astazi la Spitalul Sf Constantin … I love DaVinci!”

Next Story

Oficial ! Meciuri de Liga 1 la Brașov. Sepsi joacă pe Tineretului