Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park

Last Updated on iulie 2, 2017 Luna Park este numele pentru parcuri de distracție deschise pe toate continentele. La Oktoberfest vor fi amplasate 20 de utilaje de amuzament (roll-coaster, platforme la înălțime, tobogane de apă cu bărci etc.)

Pe Facebook, Oktoberfest Romania a scris: „#7motive Cei care aleg Oktoberfest pentru această toamnă, trebuie să știe că marele eveniment va avea loc în perioada 07-17.09.2017. Vor fi 11 zile de petrecere, cu muzică bună, bere din belșug și multe surprize.

Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 1

(foto: Luna Park New York)

Trei zone principale vor fi amenajate în Bartolomeu, în zona fostului stadion municipal: vorbim despre zona de corturi, cea de relaxare și cea a jocurilor de tip Luna Park. Oaspeţii festivalului, vor avea ocazia să intre rapid în lumea minunată a jocului, cu condiția să viziteze zona jocurilor de tip Luna Park. Peste 20 de utilaje imense vor fi puse la dispoziția celor, care vor adrenalină și vor să fie pentru câteva clipe la înălțime”.

Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 2 Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 3 Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 4 Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 5 Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park 6

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: Așa arată astăzi „dealurile din Schei măcelărite de indivizi inconștienți, care își doresc să trăiască ca prin America”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou