National. Wizz Air nu mai tarifează bagajele mari de mână! Anunțul companiei:

Last Updated on iulie 19, 2017 Wizz Air, una din cele mai mari companii low cost, face o surpriză călătorilor. Compania a anunțat că, începând din data de 29 octombrie 2017, nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale.

Din această dată pasagerii vor putea lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului, spun reprezentanții companiei citați de capital.ro

National. Wizz Air nu mai tarifează bagajele mari de mână! Anunțul companiei: 1

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii ce vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor WIZZ.

În chestionarele privind satisfacţia clienţilor, mai mult de 80% dintre de pasageri au acordat companiei Wizz Air un punctaj foarte mare în ceea ce priveşte experienţa la bord, deschiderea şi profesionalismul angajaţilor.

Wizz Air este receptiv în permanenţă la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăţi şi mai mult experienţa de călătorie alături de WIZZ.

Previous Story

Brașov: Se desființează trecerea de pietoni de la Primărie

Next Story

National: FELICITĂRI! 4 medalii, dintre care trei de aur, pentru România la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (CEOI 2017)