(Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !”

Last Updated on iulie 24, 2017 Jandarmeria Brașov a avut din nou o intervenție în munții Făgăraș. Acțiunea de găsire a persoanei rănite a fost dificilă deoarece se afla lângă un pârâu, neputând auzi strigătele salvatorilor.

Pe Facebook, Jandarmeria Brașov a postat fotografii cu mesajul: „O nouă misiune îndeplinită cu succes de jandarmii montani și salvamontiștii făgărășeni în masivul Făgăraș pe Valea Pojortei.

(Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !” 1 (Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !” 2

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 duminică, în jurul orei 14.30, jandarmii montani și salvamontiștii au fost alertați pentru căutarea unui turist cu domiciliul în Făgăraș care se afla accidentat pe un traseu din masivul mai sus menționat pe Valea Pojortei.

Un cetățean român stabilit în Germania a fost apelantul care a sesizat accidentul.
Victima a fost găsită mai greu, deoarece se afla lângă o apă curgătoare, neputând auzi strigătele salvatorilor.

Victima suferise o fractură la piciorul stâng și se afla în imposibilitatea de a se mai deplasa.

(Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !” 3
Aceasta a fost preluată de jandarmii și salvamontiștii sosiți la intervenție, și după ce i s-a acordat primul ajutor, a fost coborâtă din masiv pe targa de transport și ulterior predata echipajului SMURD Fagaraș pentru a fi dusă la spitalul Făgăraș pentru îngrijiri medicale de specialitate.

(Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !” 4 (Foto) Jandarmeria Brașov, intervenție salvatoare în munți! „O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !” 5

O doamna cu o fetiță în vârstă de 6 ani (turiste străine) au fost impresionate de efortul salvatorilor, copilul venind la autovehiculul jandarmeriei și oferind o floare spunându-le salvatorilor să aibă grijă de ei !!!!”

Previous Story

PETIȚIE! „Susține troleibuzul din Brașov”. Vezi de ce nu este bine să inhalezi doar „Diesel” de la autobuze.

Next Story

Brașov: Marți s-a întrerupt apa caldă în mai multe cartiere! Vezi până la ce oră: