Foto Brașov: Ursuleț hăituit de mașini pe o stradă din Predeal! „Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Constanța din care bubuiau manele”

Last Updated on iulie 24, 2017 Ce fac unii când vă un ursuleț pe stradă? Îl claxonează și îi dau flashuri insistente. Animalul cum să reacționeze?

Pe Facebook, Bogdan Jitea a scris: „ Dup 9 ore de brambureala prin padure, la sosirea in Predeal am dat peste un ursache care se infrupta cu coji de pepene dintr-un tomberon. Ridicat pe labele din spate, ne-a aruncat o privire curioasa, posibil intrigat de bestia canina care ne insotea. Si nu, n-am prins momentul cu pricina, poza asta patetica cu ursache tratandu-ne cu fundul e tot ce am putut sa fac.

Foto Brașov: Ursuleț hăituit de mașini pe o stradă din Predeal! „Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Constanța din care bubuiau manele” 1 Foto Brașov: Ursuleț hăituit de mașini pe o stradă din Predeal! „Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Constanța din care bubuiau manele” 2

… Ursuletul, asa cum s-a dovedit a fi de aproape, si-a gasit pentru scurt timp adapost in curtea pensiunii noastre. A iesit apoi pe strada, speriat de latratul cainilor.

Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Ct din care bubuiau manele. Ingrozit de flashuri si claxoane insistente, a incercat sa intre intr-o alta curte, fortand fara succes un gard. Am sunat la 112 si am intrat in legatura cu Jandarmeria din Predeal.

Foto Brașov: Ursuleț hăituit de mașini pe o stradă din Predeal! „Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Constanța din care bubuiau manele” 3

Le-am explicat situatia, insa la celalat capat o voce plictisita m-a expediat rapid, cu argumentul ca ursul se va retrage in cele din urma in habitatul sau natural. In timpul asta masinile au continuat sa-l haituieasca, iar din vilele de la sosea lumea iesise ciopor ca la…urs”.

Previous Story

De ce să te muţi în Brasov?

Next Story

FERICIRE „Ce bine ca am venit pe autostrada aseara de la Brasov la Bucuresti. Altfel, mergeam pe DN1 din Brasov pana in Predeal ca sa aflu ca e coada pana in Comarnic”