(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop ” e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar”

Last Updated on iulie 14, 2017 Plăcintăria de lângă Meșotă pare un magnet pentru șoferii neatenți. Se pare că vina ar fi și a celor care parchează mașinile pe trotuar astfel încât se reduce vizibilitatea.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adina Crişan a scris: „Din nou accident… oasului cu transilvaniei, la placintarie….”

 

(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 1

(Foto: Lily Ana)

Mela Lema Acolo ca sa vezi ceva trebuie sa iesi pana la jumatatea primei benzi.Nu nerespectarea indicatorului ,,stop ” e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuarul de pe Oasului.  Discutia e mai veche…..
Nic Zaplaic Ies frecvent de pe Transilvaniei (via 9Mai)pe Oasului. Vizibiltatea stanga spre Oasului este des opturata de masinile parcate pe trotuar,in curba….

Două autoturisme s-au ciocnit și într-o duminică  din iulie la intersecția străzilor Bihorului și Transilvaniei (lângă liceul Meșotă). Un autoturism a „zburat apoi” în plăcintărie. Un accident asemănător a mai avut loc și în luna mai.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Andreea Bianca a postat fotografii cu mesajul: „Accident intersectie strada Banatului cu Transilvaniei! La placintarie!”(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 2

(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 3

Cezar Spataru: Usor ranit la cap conducatorul loganului!
Croitoru Marius Mihai: Limitatoare de viteza neaparat..prea multe accidente aici..si urate

Ionuț Vlad Coasta: Transilvaniei … la Casa Placintelor
(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 4

Alex Tischler: E groaznic ce se intampla in acea intersectie,trec zilnic pe acolo de multe ori cand ma apropiu de intersectie sunt cu picioru pe frana. Alex Tischler E groaznic ce se intampla in acea intersectie,trec zilnic pe acolo de multe ori cand ma apropiu de intersectie sunt cu picioru pe frana.

În luna mai a mai avut loc un accident asemănăor. Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Alin Ursaru a postat o fotografie cu mesajul: „Bihorului la Mesota”.
(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 5(Foto) Accident Brașov: Din nou la Plăcintăria de lângă Meșotă! „Nu nerespectarea indicatorului ,,stop " e de vina , ci nesimtirea celor care parcheaza pe trotuar” 6
(foto: Cristian Danuta)

Previous Story

Brașov: „Bună idee”! Incinerator de deşeuri pentru 3 județe! … doar suntem oraș turistic

Next Story

Brașov: Cu sau fără troleibuze? Diesel, Diesel, Diesel. Primăria vrea să le desființeze în acest an. Tu ce vrei?