Brașov: PEDEAPSĂ pentru criminalul fostei profesoare de sport la de Colegiul Remus Răduleț, găsită fără viață pe Transfăgărășan

Last Updated on iulie 13, 2017 Judecătorii de la Tribunalul Brașov l-au condamnat pe ucigașul profesoarei Viorica Borzoş, Mircea Eduard Borzoş, la o pedeapsă cu închisoarea de 27 de ani! Cei doi complici, Silviu George Luca şi Ioan Oratie, au primit câte 17 ani de închisoare. Pedepsele nu sunt definitive.

Nepot al victimei, asasinul o ameninţase pe profesoara de la Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ” pentru ca aceasta din urmă să-i cedeze o vilă şi un teren din staţiunea Bran, evaluate la 300.000 de euro, informează bzb.ro și preluat de rttbrasov.ro.

Brașov: PEDEAPSĂ pentru criminalul fostei profesoare de sport la de Colegiul Remus Răduleț, găsită fără viață pe Transfăgărășan 1

Pe 7 mai 2016, complicii criminalului au pretins că ar fi angajaţi ai Electrica şi astfel au ademenit-o pe femeie să se întâlnească cu ei în Braşov, sub pretextul că vor să îi rebranşeze o casă de a sa din comuna Bran.
Profesoara, în vârstă de 62 de ani, s-a întâlnit cu cei doi, iar în maşina cu care aceştia se deplasau o aştepta nepotul, care a transportat-o în apropiere de Râşnov, unde a a ucis-o prin strangulare.

Cadavrul a fost apoi transportat tot cu maşina şi abandonat lângă Transfăgărăşan, criminalul fugind apoi în Italia. După ce trupul femeii a fost descoperit, Mircea Eduard Borzoş s-a întors în ţară şi a fost arestat direct pe aeroportul din Otopeni.

Brașov: PEDEAPSĂ pentru criminalul fostei profesoare de sport la de Colegiul Remus Răduleț, găsită fără viață pe Transfăgărășan 2

Decizia poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare, însă dacă va rămâne definitivă, pe lângă pedeapsa privativă de libertate, cei trei vor fi nevoiţi să achite statului câte 2.300 lei cheltuieli judiciare.

Previous Story

REUȘITĂ! Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi a reusit sa situeze Scheii si Brasovechiul intre destinatiile culturale de excelenta la nivel european (EDEN)

Next Story

Brașov: „Bună idee”! Incinerator de deşeuri pentru 3 județe! … doar suntem oraș turistic