Brașov. Paradisul Acvatic: „ANUNȚ IMPORTANT!!!” în legătură cu un furt

Last Updated on iulie 9, 2017 Administratorii Paradisul Acvatic îl anunță pe cel care a furat o borsetă cu bani și documente să le predea la Poliție sau la recepție.

Pe Facebook, Paradisul Acvatic a postat o fotografie cu mesajul: „ANUNȚ IMPORTANT!!!
Persoanei care ieri, 08.07.2017, orele 13:11, însoțită de un copil, posesor al unei mașini albe, și-a însușit din cabina de schimb o borsetă conținând documente și bani, îi RECOMANDĂM să predea, de URGENȚĂ, borseta cu întregul conținut la Poliție sau la recepția Paradisului Acvatic.

Brașov. Paradisul Acvatic: „ANUNȚ IMPORTANT!!!” în legătură cu un furt 1

Facem precizarea (pentru a proteja persoana) că nu dăm și alte detalii surprinse de camerele de supraveghere”.

Rîșteiu Gheorghe Asta e frectie la picior de lemn, politia oricum nu identifica pe nimeni si nici nu-si dau silinta pentru o borseta, iar poza ce-ati pus-o aici, unde comunitatea ar putea sa identifice persoana este inutila, mai bine stergeti postarea si faceti una normala unde sa introduceti filmarea si poze cat mai clare … o persoana care isi insuseste bunuri ce nu-i apartin, reprezinta un pericol social si nu merita sa fie aparata !

Paradisul Acvatic Nu avem niciun drept si nici nu ne dorim sa deteriorăm imaginea cuiva. Tocmai de aceea am apelat la acest ANUNT si am precizat ca nu dorim sa dam mai multe detalii legate de persoana in cauza sau de măsurile pe care le-am luat sau nu.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: În Schei. „Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei… In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti”

Next Story

Accident Brașov: Se caută o șoferiță care a tăiat „fața” unui motociclist și a plecat de la locul incidentului