Brașov: În Schei. „Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei… In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti”

Last Updated on iulie 8, 2017 Un potențial pericol în Brașov pentru pietoni îl reprezintă strada Podul Cretului  unde șoferii coboară cu viteză. Un acomion a lovit deja un acoperiș al unei case.

Pe Facebook, Junii Brasovului a adăugat fotografii cu mesajul: „In speranta ca cineva de la primaria Brasov ne aude, intr-un final, sa monteze inapoi LIMITATORUL de VITEZA de pe strada Podul Cretului la nr 84.

Brașov: În Schei. „Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei... In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti” 1 Brașov: În Schei. „Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei... In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti” 2 Brașov: În Schei. „Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei... In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti” 3

Am dori sa nu ne trezim in bucatarie cu vitezomanii care cobora de la Pietrele lui Solomon cum sa intamplat astazi 07.07.2017 cand un Camion de la firma Recon a intrat in acoperisul casei. Maine poate un autobuz de la RATB ne face casele OPEN SPACE . .

In zona sunt multi copii minori care deseamenea pot fi loviti ”.

Previous Story

Video Brașov: Bilete la Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului. Vezi cât costă:

Next Story

Brașov. Paradisul Acvatic: „ANUNȚ IMPORTANT!!!” în legătură cu un furt